Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
екстеријер

Идеје за уређење екстеријера: Уживајте у баштама и на терасама овог лета (ФОТО)

Баште и терасе су у летњем периоду најлепша места за одмор после напорног дана

1653652712_02-NOVOSTI.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Пријатне летње вечери и угодно кафенисање на тераси подразумевају лепо уређен амбијент и комфоран баштенски намештај.

Да бисте креирали своју оазу за одмор и опуштање, није потребно много простора, а чак и најмањи отворени простори имају огроман потенцијал за уређење. Уколико посветите мало више времена уређењу терасе, са мало зеленила, баштенским намештајем и пригушеним светлом, можете креирати амбијент из снова.

Фото: Форма Идеале

При одабиру баштенског намештаја, важно је водити рачуна да буде удобан, али и да се уклопи у ваш лични стил, као и остатак амбијента. Можете бирати различите боје и материјале, а сет који би се својом једноставношћу уклопио у скоро сваки простор је сет ДУО. Овај сет од масовног дрвета буковине чине две столице повезане заједничким сточићем, тако да представља и идеално место за одмор удвоје. Столицама припадају и удобни јастуци, док сточић има и део за одлагање новина или других ситница које би употпуниле ваше уживање.

Фото: Форма Идеале

Уколико сте ипак љубитељ рустичног стила, сјајан избор за ваш кутак је баштенски сет СЕВИЉА, који чине две столице и сто металне конструкције, а додатно је практичан због могућности склапања и лаког одлагања. Тиме штедите простор, тако да је одлично решење и за мале терасе и балконе, или одвојен кутак у оквиру дворишта. Кутак можете додатно декорисати прекривачем ДИАМОНД, а сјајни детаљи су и свећа у стакленој посуди са мотивационим натписом и чинија за послужење.

За посебну удобност, како на тераси, тако и унутар дома, дизајнери ентеријера Форма Идеале препоручују љуљашку ПИЛОW. Чине је метална конструкција и плетени ратан, као и јастуци, који омогућују максималну удобност, уживање и релаксацију. Поред љуљашке, комад намештаја који је увек добродошао, а представља и декоративни детаљ јесте плетени табуре, који такође може бити део и унутрашње декорације, али и терасе.

Фото: Форма Идеале

Нећете погрешити који год сет или комад намештаја да одаберете за уређење ваше терасе или дворишта, јер ћете креирати кутак из снова који ће вам приуштити незаборавне моменте уживања у испијању прве јутарње кафе, оброку или читању омиљене књиге.

Фото: Форма Идеале

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas