Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Инфлуенсер Nichim Izazvan опрема свој нови стан, а КУХИЊА ЈЕ КАО ИЗ СНОВА

Један је од наших најутицајнијих твитераша, инфлуенсер и блогер, Милан Вучићевић, свима познат као Nichim Izazvan, своје погледе на живот, од мушко-женских односа, љубави према аутомобилима, путовањима, преко еколошких тема и заштите животне средине, дели са својим бројним пратиоцима. А онда се све то углавном претвори у занимљиву и духовиту расправу и размену искустава

1654074129_1-Nichim-Izazvan.jpeg
Фото: Жељко Ковачевић
Oglas

Ових дана, он опрема свој нови стан, па се детаљно распитује о уређајима, јер жели да пронађе најбоље, оне који на неки начин чувају животну средину и штеде енергију, а у исто време су модерног дизајна и са врхунским перформансама. За њега је, каже, најважнији део стана кухиња, па је зато пажљиво размислио какви ће то апарати бити део овог његовог кутка.

Шта је по вама, савршена кухиња?

- Кухиња је срце сваког стана. Поред доброг дизајна и функционалности, веома ми је битан и друштвени моменат - да кухиња има довољно места за седење, простора за људе који уживају у кувању, дегустацији и хедонистичким ритуалима. Увек ме је инспирисала јапанска култура, као и скандинавски минимализам - равне површине, без сувишних детаља. Волим да такав простор оплеменим неком ексцентричном скулптуром или уметничким делом које разбија минималистички склад.

Фото: Жељко Ковачевић

Какве кухињске апарате бисте одабрали и зашто?

- Увек сам мислио да “бој не бије светло оружје, већ срце у јунака“, али, када сам набавио кухињске уређаје, схватио сам јасну разлику… Ипак је много важно то „оружје“, заправо у апарати. Мислим да сам нашао апарате за које мислим да су најбољи и због којих ћу све чешће да кувам и једем код куће… Одабрао сам уградне уређаје који имају модеран дизајн и фантастичне функције. Ових дана се моји уређаји и ја полако упознајемо, одушевљен сам њиховим карактеристикама. Реч је новој линији “Beko” уређаја – “Beyond“. И заиста су изнад мојих очеквања, по много чему. Мени је веома важно какву поруку компаније и брендови шаљу својим потрошачима и клијентима. А “Beko” је свакако одличан пример бренда који је свестан и савестан када је реч о очувању животне средине. То је правац који вреди следити и надам се да ће купци њихових уређаја то знати да препознају - каже Милан Вучићевић Nichim Izazvan.

Које су вас то “особине” уређаја одушевиле?

- “Беко“ уређаји задовољавају критеријуме нове регулативе издате од стране ЕУ, енергетски су ефикасни и омогућавају мању потрошњу воде. Често нисмо ни свесни да нам ова регулатива омогућава да уштедимо и струју и новац, а то онда значи мање карбон диоксида, мања емисија угљендиоксида у атмосферу. То је пример како може да се брине о животној средини, што и треба да буде мисија сваке друштвено одговорне фирме која гледа у будућност. Види се да компанија „Beko“ има жељу да својим производима, од начина производње до перформанси које имају - чува планету и животну средину, али и здравље потрошача. Занимљиво је како су они сваку прилику искористили да то покажу: посуде за јаја у фрижидеру направљене су од отпада од љуске јајета и биопластике. Две посуде за јаја сваког фрижидера, садрже отпад од љуске од 5 јаја. Затим, поклопац вентилатора је 100% пластика на биолошкој бази из одрживих ресурса као што су кукурузни скроб или шећерна трска…

Фото: Жељко Ковачевић

На који начин апарати у вашој кухињи могу да вам штеде време?

- На пример, плоча за кување има опцију спајања зона, па можете да припремате јело за више особа, у великој посуди на једној зони. А чим вам нешто искипи, постоји опција да прекинете кување, обришете плочу и наставите као да се ништа није догодило, јер се жељена температура зоне за кување враћа веома брзо. Рерна ми је посебно олакшала припрему, јер има опцију печења на пари, па су јела која спремам здравија, хрскава и укусна, као да сам их наручио из ресторана. Најновија технологија “Aero Perfect“ омогућава равномерно печење у плеху, са свих страна. Команде су лаке, брзо се уче, а ту је и опција самочишћења. И, морам да поменем фрижидер са новом “HarvestFresh” технологијом која одржава процес фотосинтезе, односно свеже намирнице као да су и даље у природним условима због чега је и нутритивна вредност и вредност витамина А и Ц на заиста високом нивоу – каже Nichim Izazvan.

А компанија “Beko Balkans”, позива своје потрошаче да испрате нову “Beko” националну кампању која почиње 1. јуна и траје до 31. јула 2022. У оквиру кампање, приликом куповине “Beko” фрижидера са “HarvestFresh” технологијом можете да остварите право на ваучер за куповину у маркетима у износу од 5000 динара. Више информација о кампањи пронађите на овом линку.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas