Oglas
· · Komentari: 0
enterijer

Influenser Nichim Izazvan oprema svoj novi stan, a KUHINJA JE KAO IZ SNOVA

Jedan je od naših najuticajnijih tviteraša, influenser i bloger, Milan Vučićević, svima poznat kao Nichim Izazvan, svoje poglede na život, od muško-ženskih odnosa, ljubavi prema automobilima, putovanjima, preko ekoloških tema i zaštite životne sredine, deli sa svojim brojnim pratiocima. A onda se sve to uglavnom pretvori u zanimljivu i duhovitu raspravu i razmenu iskustava

1654074129_1-Nichim-Izazvan.jpeg
Foto: Željko Kovačević
Oglas

Ovih dana, on oprema svoj novi stan, pa se detaljno raspituje o uređajima, jer želi da pronađe najbolje, one koji na neki način čuvaju životnu sredinu i štede energiju, a u isto vreme su modernog dizajna i sa vrhunskim performansama. Za njega je, kaže, najvažniji deo stana kuhinja, pa je zato pažljivo razmislio kakvi će to aparati biti deo ovog njegovog kutka.

Šta je po vama, savršena kuhinja?

- Kuhinja je srce svakog stana. Pored dobrog dizajna i funkcionalnosti, veoma mi je bitan i društveni momenat - da kuhinja ima dovoljno mesta za sedenje, prostora za ljude koji uživaju u kuvanju, degustaciji i hedonističkim ritualima. Uvek me je inspirisala japanska kultura, kao i skandinavski minimalizam - ravne površine, bez suvišnih detalja. Volim da takav prostor oplemenim nekom ekscentričnom skulpturom ili umetničkim delom koje razbija minimalistički sklad.

Foto: Željko Kovačević

Kakve kuhinjske aparate biste odabrali i zašto?

- Uvek sam mislio da “boj ne bije svetlo oružje, već srce u junaka“, ali, kada sam nabavio kuhinjske uređaje, shvatio sam jasnu razliku… Ipak je mnogo važno to „oružje“, zapravo u aparati. Mislim da sam našao aparate za koje mislim da su najbolji i zbog kojih ću sve češće da kuvam i jedem kod kuće… Odabrao sam ugradne uređaje koji imaju moderan dizajn i fantastične funkcije. Ovih dana se moji uređaji i ja polako upoznajemo, oduševljen sam njihovim karakteristikama. Reč je novoj liniji “Beko” uređaja – “Beyond“. I zaista su iznad mojih očekvanja, po mnogo čemu. Meni je veoma važno kakvu poruku kompanije i brendovi šalju svojim potrošačima i klijentima. A “Beko” je svakako odličan primer brenda koji je svestan i savestan kada je reč o očuvanju životne sredine. To je pravac koji vredi slediti i nadam se da će kupci njihovih uređaja to znati da prepoznaju - kaže Milan Vučićević Nichim Izazvan.

Koje su vas to “osobine” uređaja oduševile?

- “Beko“ uređaji zadovoljavaju kriterijume nove regulative izdate od strane EU, energetski su efikasni i omogućavaju manju potrošnju vode. Često nismo ni svesni da nam ova regulativa omogućava da uštedimo i struju i novac, a to onda znači manje karbon dioksida, manja emisija ugljendioksida u atmosferu. To je primer kako može da se brine o životnoj sredini, što i treba da bude misija svake društveno odgovorne firme koja gleda u budućnost. Vidi se da kompanija „Beko“ ima želju da svojim proizvodima, od načina proizvodnje do performansi koje imaju - čuva planetu i životnu sredinu, ali i zdravlje potrošača. Zanimljivo je kako su oni svaku priliku iskoristili da to pokažu: posude za jaja u frižideru napravljene su od otpada od ljuske jajeta i bioplastike. Dve posude za jaja svakog frižidera, sadrže otpad od ljuske od 5 jaja. Zatim, poklopac ventilatora je 100% plastika na biološkoj bazi iz održivih resursa kao što su kukuruzni skrob ili šećerna trska…

Foto: Željko Kovačević

Na koji način aparati u vašoj kuhinji mogu da vam štede vreme?

- Na primer, ploča za kuvanje ima opciju spajanja zona, pa možete da pripremate jelo za više osoba, u velikoj posudi na jednoj zoni. A čim vam nešto iskipi, postoji opcija da prekinete kuvanje, obrišete ploču i nastavite kao da se ništa nije dogodilo, jer se željena temperatura zone za kuvanje vraća veoma brzo. Rerna mi je posebno olakšala pripremu, jer ima opciju pečenja na pari, pa su jela koja spremam zdravija, hrskava i ukusna, kao da sam ih naručio iz restorana. Najnovija tehnologija “Aero Perfect“ omogućava ravnomerno pečenje u plehu, sa svih strana. Komande su lake, brzo se uče, a tu je i opcija samočišćenja. I, moram da pomenem frižider sa novom “HarvestFresh” tehnologijom koja održava proces fotosinteze, odnosno sveže namirnice kao da su i dalje u prirodnim uslovima zbog čega je i nutritivna vrednost i vrednost vitamina A i C na zaista visokom nivou – kaže Nichim Izazvan.

A kompanija “Beko Balkans”, poziva svoje potrošače da isprate novu “Beko” nacionalnu kampanju koja počinje 1. juna i traje do 31. jula 2022. U okviru kampanje, prilikom kupovine “Beko” frižidera sa “HarvestFresh” tehnologijom možete da ostvarite pravo na vaučer za kupovinu u marketima u iznosu od 5000 dinara. Više informacija o kampanji pronađite na ovom linku.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas