Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Како да уредимо ентеријер СМАРАГДНО ЗЕЛЕНОМ? Два мишљења дизајнера о боји године

Декорација дома може да буде велики изазов, посебно ако желите да спојите неколико ствари, да направите дом који иде у корак са трендовима, а истовремено је миран и опуштајуц́и.

1644935091_9c1471f19ab034b030abcff4fcf59df61524e573.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Боја за ентеријер 2022. године

Као и у остали сферама, тако и у ентерјеру, свака година носи посебна обележја. Дизајнери ове године као омиљену истичу смарагдно зелену. 

Не само због своје свестраности и способности да употпуни многе боје, дизајне и декоре, већ и зато што боја може да стори дом који је истовремено топао, умирујући и привлачан.

Прочитајте још: Да ли су СОВЕ срећан мотив према ФЕНГ СХУИ дисциплини? Ево где могу несметано да стоје у дому

Поделили су неколико предлога дизајнера о лепим начинима дизајна са смарагдно зеленом и о томе како да је додамо дому, а да не направимо грешку:

Почните са малим детаљима

Ако уносите ову боју по први пут, стручњак за дизајн ентеријера, Ричард Петрие каже да је најбоље да за почетак кренете са малим променама. 

- Смарагдно зелена одлично функционише као боја за било коју собу у вашем дому. Посебно добро функционише са природним тоновима дрвета и монохроматским шарама како би се створио модеран изглед.”

Прочитајте још: ДИЗАЈНЕР ЕНТЕРИЈЕРА ОТКРИВА: Три карактеристике које одмах чине да соба ИЗГЛЕДА ЈЕФТИНО и лако их је решити (ФОТО)

Уколико сте ипак за минимализам можете да додате плишану софу у овој модерној боји. Или да за почетак то буду само јастуци.

Допуна браон боји

Ако тражите опуштајући осећај то би могло да се постигне коришћењем смарагдно зелене са другим тамним бојама створите.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas