Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Како извести ефектне промене у ентеријеру?

Свако уређење простора подразумева промену његовог изгледа, али и побољшање функционалности и квалитета живљења

1679991913_shutterstock_1562403751.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Било да се реновира стан или кућа, дневна соба или спаваћа…сваки простор би требало да укључи промене на столарији, подовима и зидовима. Реч је о већим променама, али оне доносе најбољи резултат и неопходан су део сваког реновирања.

Како извести ове промене, шта треба знати при одлучивању и које опције су најбоље?

Не морате ангажовати архитекте или дизајнере да би живели у пријатнијем простору. Уштедите бирајући ефектне и квалитетне начине декорације који ће дуго времена изгледати одлично и без улагања.

Промене започните са столаријом – нова собна врата и прозори за лепши дом

Собна врата и прозори су важан део сваког простора па би их требало променити или барем уложити у фарбање и тако променити изглед ентеријера.

Бела собна врата су свакако ин, али би требало да се уклопе са бојом прозора па је важно ускладити нијансе и текстуру.

Приликом реновирања је важно урадити проверу окова, да ли собна врата функционишу, да ли је потребно променити унутрашњост браве или шарке.

Ако су врата таква да им се неће мењати боја или модел, може се променити спољашност браве па ставити нови модел који ће донети велику промену.

Паркет – најбоља подна облога која је увек модерна

Не постоји атрактивнија подна облога од дрвене јер природни материјали уносе топлину у простор.

Паркет може бити од различитог дрвета, различито сечен и склапан па се сасвим сигурно добија феноменалан изглед сваки пут и реализује свака идеја. Важно је да се у читавом простору постави иста подна облога, па ако је то паркет, онда је важно да буде у свакој просторији.

Ипак, паркет се мора и одржавати па би га током реновирања требало хобловати и лакирати да би се добио феноменалан изглед, да би се лако одржавао и изгледао беспрекорно.

Када се поставе лепи подови, уштедеће се и на набавци подних простирки које су минималне и имају малу декоративну улогу. Паркет доноси разноликост и шаре па је леп сам по себи и краси просторију.

Тапете за зид – идеална декорација за сваки зид

Било да се мења ентеријер у канцеларији, спаваћим собама, дневним собама… тапете за зид су најбољи начин да се слободан простор декорише и побољша, без нереда и прљања.

Савремени модели су антибактеријски, лако се лепе и још лакше скидају па сваки простор постаје беспрекорнији када се зид облепи тапетама. Оне не бледе и могу се чистити чак и абразивним средствима што значи да ће дуже времена бити беспрекорне и дуже украшавати ваше зидове.

Купци воле и што се дезени разликују па су ту дечије тапете за зид, боје, облици и шаре… за сваког ће се пронаћи нешто. Тапете за зид могу олакшати одржавање дома, обезбедити здравији простор, али и лепши изглед ентеријера што је вероватно не могуће постићи са класичним бојењем зидова.

Испланирајте уређење простора и пронађите најбоље опције које ће дуже времена трајати, а простору донети луксузан изглед уз мање напора. Неколико крупних промена ће десетинама година изгледати одлично па се исплати цео процес реновирања урадити баш како је потребно. Уживаћете у ефектима урађеног посла.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas