Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
уређење дома

Како реновирање кухиње може утицати на остатак планова?

Реновирање једнако нервирање!

1635158799_05ca37f9418e60f4129d82e6d5541fe33d7eeec7.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ретко се може чути да се и најједноставније кречење стана, куће, па и пословног простора лагано и без оптерећења завршило, јер увек дешава да се бар по неки додатни посао појави, а који није био у плани ни физички, ни временски, а често ни финансијски. Но, све зарад лепшег угођаја и стварања боље и пријатније, продуктивније атмосфере. Баш таква атмосфера потребна је у дому, посебно у кухињи, која подразумева место окупљања целе породице, дневном боравку, па наравно и у спаваћим собама.

Реновирање кухиње је захтевно, јер подразумева сређивање зидова, њихово припремање, јер је потребно поставити нове плочице за кухињу, које су очекивани и најважнији део сваког реновирања, а наравно, ту су још и решења у вези дезена кухиње, уколико се потражује нова, осветљења и још много тога. Већ сама измена плочица доводи до онога са почетка, нових послова и планирања који можда нису били у плану у самом старту.

Плочице за кухињу дају нову димензију простору

Чак и онда када већина ствари остаје иста, попут кухиње, електричних апарата, плочице за кухињу чине да простор добије ту неку нову димензију, нови изглед који се добија због више разлога. Плочице за кухињу су различитих величина, дезена, боја, рељефне структуре, па свака промена у том погледу у односу на старо стање чини да простор добија сасвим нови изглед. Наравно, најважније је да плочице за кухињу постигну ефекат топлине ове просторије, породичне атмосфере, али и педантног, чистог изгледа, али се све то постиже баш правим одабиром. А онда, тај одабир прати неке нове одабире, јер некада нови лустер или плафоњера захтевају још промена, а не плочице као део велике измене.

Тренди решење за прозоре – роло завесе за кухињу

Ако сте поставили нове плочице како бисте постигли лепши, али и практичнији изглед кухиње, решите се старих завеса са прозора ове просторије. Најпре, брзо упијају мирисе, пребрзо се

прљају, качење и скидање није једноставно, све у свему – много посла. За разлику од њих, модерно решење за уређење ентеријера јесу роло завесе за кухињу које и нису тако „младе“ када је тржиште у питању.

Роло завесе за кухињу су врло практичне, ако кренемо од те њихове врлине прво. Дуготрајне су, годинама могу да се не мењају, а птребно их је пребрисати влажном крпом, чиме ћете уклонити са њих нечистоћу, док постоје и оне предвиђене за машинско прање, што је одлично решење, јер знамо да се кухињске завесе много брже прљају и потребно им је често сређивање.

Ако сте већ изменили плочице, нека роло завесе за кухињу прате њихову боју и дезен, тако да ће постати савршен пар у ентеријеру. Уз неке хладније тонове плочица бирајте и такве завесе, али ако се ради о мањој кухињи, са мањим прозором, светле боје су одличан избор, јер ће омогућити већу светлост и визуелно ширење простора. И док вам за роло завесе за кухињу неће бити потребна стручна помоћ, нити одређена дизалица да их окачите, током реновирања се могу јавити и такве потребе.

Телехандлер – помоћ при висинским радовима

Да, висинске радове је тешко урадити без нечије помоћи, јер плочице и завесе карактерише прилично лако постављање, док је реновирање које се ради споља, попут постављања фасаде јако тешко без помоћи машине телехандлер. Када је подизање било каквог терета на висину у питању, телехандлер долази као опција помоћи, па се може врло једноставно изнајмити. Наиме, реч је о класичним и ротационим телексопским виљушкарима који се користе за подизање различитог терета, па је помоћ како мајсторима, тако и вама када можда нешто желите самостално да урадите.

И тако, када се створи план у главу, реновирање постаје део организације која функционише, па до нервнирања не долази.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas