Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКИ ТРИКОВИ

Ко још има времена ЗА ЧИШЋЕЊЕ? Пет савета за БРЗО поспремање куће

Дуго радно време, прековремени рад и све убрзанији свакодневни живот не остављају много простора за посвећивање пажње распремању и чишћењу куће.

1602229798_ciscenje-kuce.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Свакој жени, али и мушкарцима савети за једноставно, брзо и економично распремање и чишћење куће преко су потребни, посебно када су током целе радне недеље фокусирани на своје послове и немају много слободног времена.

Прочитајте још: Морнарско плава и тапете за стварање ЕЛЕГАНТНОГ ДОМА

Доносимо вам једноставне савете какако да приступите процесу чишћења, убрзате га и сачувате своје време за одмор.

1. Чистите у смеру казаљке на сату. Почните од шпорета и крећите се у смеру казаљке на сату у вашој кухињи.

Прочитајте још: Три добитне комбинације: Како најбоље носити САКО СА ФАРМЕРКАМА И ПАНТАЛОНАМА (ФОТО)

2. Чистите од врха према доле. Обришите аспиратор изнад шпорета пре него што очистите површину за кување. Обришите радну површину, сто и столице пре него што пређете на под.

3. Прво суво, а затим мокро чишћење. Покупите мрвице и прашину крпом пре него што површину пребришете влажном крпом. За под користите метлу или усисавач пре него што пређете на мокро прање.

Фото: Pixabay

Прочитајте још: УЖИВАЈТЕ у јесењој ЧАРОЛИЈИ: Украсите БУНДЕВАМА, бршљеном и орасима врата, БАЛКОН или врт (ФОТО)

4. Смањите кретање. То значи да развијете начин чишћења којим ћете смањити непрестано ходање напред-назад. Уколико морате преместити много ствари са полице како би је очистили, сместите их у кутију. Једном када завршите са чишћењем, можете их све заједно вратити назад.

Прочитајте још: Које ЦИПЕЛЕ сте обули данас? Ево шта ОБУЋА ОТКРИВА О ВАМА

5. Нека средства за чишћење обаве тежи посао. Нанесите средства на све површине и пустите их нека делују пре него што површину пребришете крпом. Почните од полица у кухињи, наставите наносити средства по другим апаратима у смеру казаљке на сату све док не дођете до пода. То је оптимално време да средство делује и тада можете почети са брисањем, истим путем.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas