Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Комода као украс вашег дома

При одабиру комоде трудите се да је стилски уклопите са осталим комадима намештаја у вашем дому, а пре саме куповине одредите димензије комоде према величини простора, као и њену намену.

1648122758_Novosti-00-.jpg
Фото: Форма Идеале
Oglas

Комода је комад намештаја без кога је тешко замислити било коју просторију у дому, а с обзиром на то да поред своје практичности доприноси и естетици амбијента, може бити прави украс вашег дома. Комоде се разликују по стилу, величини и функционалности, а према својим потребама можете бирати комоду са фиокама или полицама.

Намена комоде је веома битна, па тако неки модел може бити савршен за складиштење посуђа у кухињи или трпезарији, неки други за гардеробу у спаваћој соби, или пак одлагање разних свакодневних ситница у дневној соби или предсобљу. Важно је да увек има правог избора у богатству понуда.

Фото: Форма Идеале

За спаваћу собу најбољи избор је комода са фиокама, као додатак гардероберу или ормару. Она је сјајно решење за све ситније комаде гардеробе који ће вам на тај начин увек бити на дохват руке и добро организовани.

Пример овакве комоде је комода ДУЕРО 5Ф 90 у сивом графит декору која је веома практична, а поред своје основне функције које прима доприноси пет пространих фиока, горња површина комоде може бити савршено место за разне декоративне ситнице, свакодневну козметику, шминку или омиљени парфем. Поред овог декора, комода ДУЕРО доступна је и у другим димензијама и декорима, које можете прилагодити вашем ентеријеру.

Фото: Форма Идеале

Комода је, уз ципеларник и чивилук, одличан комад намештаја и за предсобље. Комбинација са затвореним полицама и фиокама је веома функционална и оставља простора за одлагање разних ствари и предмета који се користе свакодневно.

Савет је  да водите рачуна о величини и облику комоде, како не би заузела много простора. За мање просторије  су најбоље комоде са мањом дубином како би било довољно простора за пролаз. Идеално решење за предсобље је комода МОНДЕГО 2К4Ф са комбинацијом полица и фиока, која својим димензијама одговара и ужем простору, а пружа сасвим довољно простора за одлагање. Дизајнирана је као спој топлог декора артисан храста, комбинованог са опак белим декором и белом лак фолијом, па својим блиставим изгледом уноси отменост у ентеријер.

Фото: Форма Идеале

Комоде у дневном боравку су свакако веома корисне, а најбоље је да буду комбинација фиока и полица. Идеално је када је бар део са полицама са застакљеним вратима, јер представља врсту излога за омиљене ситнице и декорацију. Комода РОYАЛ у белој боји, оплемењена класичним декоративним елементима, прави је украс сваког дневног боравка. Горња површина комоде може послужити за разну додатну декорацију, омиљену биљку, или практичну употребу где ће чаше за пиће из бара бити на дохват руке, док боце могу бити одложене у затворене полице комоде.

Зид изнад комоде може се такође искористити за лепши визуелни ефекат. Уколико је комода смештена испод прозора, то је некада чак и довољно, а уколико није, дизајнери ентеријера Форма Идеале саветују да поставите велико огледало, које треба да буде приближно исте ширине као комода. Огледало РОYАЛ из истоимене колекције одлично би се уклопило и дало додатну дубину простору. Уместо огледала изнад комоде можете поставити и зидну галерију, или једну већу слику, која треба да буде минималне ширине као половина комоде, али не шира од ње.

За који год модел комоде да се одлучите, најважније је да испуни одређену намену и уклопи се у остатак животног простора, како би заиста имала улогу украса вашег дома.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas