Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кожа у ентеријеру? Додајте ове детаље и уживајте у удобном дому

Јесен и зима су идеално време за кожне елементе у ентеријеру

1666878658_living-room-set-g3a9ecbd52_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Током протеклих неколико година, фланел и вуна су заузели тржиште када су у питању омиљене јесење тканине. Али ове сезоне, врац́а се класична тканина - кожа постаје омиљена декорација дома, посебно у јесенској и зимској сезони.

Кожни елементи у дому

Укључивање коже у ваш простор је одличан начин да уведете свој дом у топлу палету боја. Подтонови коже се лепо поигравају са наранџастим, зеленим, жутим и црвеним бојама јесени и помажу у стварању уравнотеженог ентерија.

Умешати друге тканине

Једна од најбољих ствари у вези са кожом је то што се може слојевити мешати са вец́ином других тканина. Глатки материјали помешани са материјалима високе текстуре одлична су комбинација. Коришц́ење природних материјала са кожом ствара удобност и ствара топлу палету боја.

Прочитајте још: Убаците јастучиц́ са дезенима за мало поп, и имац́ете сјајан слојевит изглед који ц́е нагласити ваш куц́ни декор.”

- Памук, сомот, лан – све су то лепи избори за мешање са кожом. Убаците јастучиц́ са дезенима и имац́ете сјајан слојевит изглед који ц́е нагласити ваш куц́ни декор - слаже се дизајнер Џинџер Цуртис за Тхе Спруце.

Обратите пажњу на тон и текстуру

Када је у питању избор коже за собу, треба узети у обзир два главна фактора: тон и текстуру. Најбоље је бирати светлије тонове, јер рецимо кожна софа у овој палети боја заиста лепо прелази између зимских и летњих месеци.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas