Oglas
· · Komentari: 0

Koža u enterijeru? Dodajte ove detalje i uživajte u udobnom domu

Jesen i zima su idealno vreme za kožne elemente u enterijeru

1666878658_living-room-set-g3a9ecbd52_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Tokom proteklih nekoliko godina, flanel i vuna su zauzeli tržište kada su u pitanju omiljene jesenje tkanine. Ali ove sezone, vraća se klasična tkanina - koža postaje omiljena dekoracija doma, posebno u jesenskoj i zimskoj sezoni.

Kožni elementi u domu

Uključivanje kože u vaš prostor je odličan način da uvedete svoj dom u toplu paletu boja. Podtonovi kože se lepo poigravaju sa narandžastim, zelenim, žutim i crvenim bojama jeseni i pomažu u stvaranju uravnoteženog enterija.

Umešati druge tkanine

Jedna od najboljih stvari u vezi sa kožom je to što se može slojeviti mešati sa većinom drugih tkanina. Glatki materijali pomešani sa materijalima visoke teksture odlična su kombinacija. Korišćenje prirodnih materijala sa kožom stvara udobnost i stvara toplu paletu boja.

Pročitajte još: Ubacite jastučić sa dezenima za malo pop, i imaćete sjajan slojevit izgled koji će naglasiti vaš kućni dekor.”

- Pamuk, somot, lan – sve su to lepi izbori za mešanje sa kožom. Ubacite jastučić sa dezenima i imaćete sjajan slojevit izgled koji će naglasiti vaš kućni dekor - slaže se dizajner Džindžer Curtis za The Spruce.

Obratite pažnju na ton i teksturu

Kada je u pitanju izbor kože za sobu, treba uzeti u obzir dva glavna faktora: ton i teksturu. Najbolje je birati svetlije tonove, jer recimo kožna sofa u ovoj paleti boja zaista lepo prelazi između zimskih i letnjih meseci.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas