Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

Три методе за решење проблемa СУВОГ ВАЗДУХА током зимских месеци. Ево које још користи ћете имати од ових генијалних трикова

Проблем сувог ваздуха током зимских месеци одражава се и на здравље укућана.

1644087227_fireplace-g8059bb9c2_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Посуда с водом на радијатору, у керамичкој посуди најучесталији је метод за одржавање довољне и здраве влажности ваздуха у становима током зимског периода и грејања станова. Доносимо вам три метода како да ваздух у вашем дому не буде сув, али и да истовремено ваш дом учинити свежим и мирисним чиме сте практично решили два проблема.

Прочитајте још: Здравствени бенефит ЗЕЛЕНОГ ЧАЈА за који ретко ко ЗНА: Поред регулисања МЕТАБОЛИЗМА, овај чај помаже и код АРТРИТИСА

Искувавање воде с кором цитруса

У обични лончић ставите воду и у воду нарежите кору поморанџе или лимуна и пустите на лаганој ватри да кључа. Пара приликом испаравања подићи ће влажност ваздуха, а мирис цитруса подићи ће ваше расположење.

Прочитајте још: Смели аутфит у ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Верица Ракочевић у џомбастим чизмама и кратком капуту изгледа као ТИНЕЈЏЕРКА (ФОТО)

Веш сушен поред радијатора

Уместо да мокар веш сушите у скривеним просторијама, искористите га као природни овлаживач ваздуха. Сталак за сушење ставите што ближе уз радијаторе, вода из веша испараваће и уједно одржавати влагу у ваздуху погодном.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Проветравање просторија

Основно правило приликом проветравања просторија зими и повећања влажности у ваздуху је време држања прозора отвореним у зависности од спољне температуре.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas