Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФЕНГ ШУИ САВЕТ

Ове четири животиње се сматрају чуварима добре ФЕНГ СХУИ енергије! Обавезно их треба имати у стану

Према фенг шуи начелима, корњача представља једну од четири небеске животиње или чувара, које се подударају са правцима на компасу.

1622030009_tortoise-166432_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Црна корњача представља север, зелени змај је чувар истока, црвени феникс пази на југ док је бели тигар чувар запада..

Корени симболике

Корени њихове симболике вежу се за саме почетке фенг шуија. Постављене у правом положају, сматра се да небеске животиње каналишу и појачавају енергију, док погрешно место може ометати проток енергије.

Прочитајте још: Према фенг шуи начелу, САПУН вам може ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ - ево и како

Постоји неколико фенг шуи правила и смерница за постављање фигурица корњаче како би деловале лековито у дому, башти или канцеларији.

У древној Кини корњача се сматра духовним симболом дуговечности, док у фенг шуи пракси има различите намене.

Начини коришћења корњаче у фенг шуију зависиће од ваше намере. Постоје 4 уобичајене употребе овог симбола.

Корњача се држи у задњем делу куће

Корњача као средство заштите и лек за јачање енергије поставља се у задњем делу куће. У канцеларијском окружењу можете поставити малу корњачу иза ваших леђа. На отвореном корњачу је пожељно поставити у задњем делу баште.

Прочитајте још: За више пара бирајте НОВЧАНИК У ОВОЈ БОЈИ и без сувишних ствари

Црне корњаче од метала у поставите у северном делу вашег дома. Оваква употреба се користи за унапређење енергије у каријери. Верује се да овакав фенг шуи пласман може помоћи у привлачењу јаке уземљене енергије која ће вам требати при вашим пословним плановима.

Окрените корњачу ка ЗАПАДУ

Ако корњачу држите позиционирану у близини улазних врата окренуту ка западу, то главним вратима доноси енергију уземљења и заштите, а ако је постављате у смеру који је вама важан, сматра се да се корњача бори против болести и унапређује здравље укућана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas