Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Уредите свој ентеријер на модеран и оригиналан начин

Први пролећни зраци су стигли у ваш дом, а са њима и више енергије и виталности

1653313128_chairs-2181947_1280.jpg
Пхото:Пиxабаy
Oglas

Нажалост, са топлим и сунчаним временом, на површину су „испливале“ и све несавршености у вашем стану, које вас подсећају да је ово период идеалан за кућне радове.

Дотрајала столарија, запрљани зидови, испуцали и расклимани паркети представљају знаке да је крајње време да се позабавите реновирањем и уређењем свог животног простора. Наведене ставке допринеће потпуној трансформацији ентеријера, али и ефикаснијој функционалности и практичности. Поред тога, промена одређеног комада старог намештаја, тепиха или нова зидна декорација, употпуниће ваш дом на један модеран и оригиналан начин. У даљем тексту, навешћемо неколико корака до постизања ентеријера о каквом одувек маштате.

Пре било каквих радова, обиђите све салоне који продају собна врата и паркете и изаберите своје идеалне моделе и дезене

Да би уређење стана протекло без већих проблема и да бисте своје замисли реализовали у потпуности, потребно је направити добар план, нарочито када се ради о деликатним и захтевним пословима, какви су куповина собних врата, прозора или замена паркета. Одвојите довољно времена да обиђете продајне салоне и упознате се са актуелним моделима, материјалима и дезенима који су тренутно популарни.

Собна врата одавно представљају симбол естетског употпуњавања простора и важан детаљ у сваком дому. Осим своје вишеструке намене и функционалности, дизајн собних врата је отворио сасвим нове могућности и подигао уређивање ентеријера на виши ниво. Избор модела је вишеструк, па у зависности од намене просторија и њихових величина, можете бирати једнокрилна или двокрилна, клизна или врата са пескираним стаклом.

За квалитетан паркет неопходан је и већи финансијски буџет – како се крећу цене паркета по м2

Подови су, поред зидова и столарије, важни и незаобилазни елементи сваког простора. Одговарајућим и правилним одабиром паркета, ламината и других производа за подове, можете учинити ваш дом модернијим и живљим. Како је замена подова посао који се не обавља превише често, пожељно је определити се за квалитенију и дуготрајнију опцију, а то је свакако паркет. Ипак, за такву одлуку потребно је издвојити већу своту новца, али свакако ће се наведено улагање вишеструко исплатити. Да бисте могли да планирате свој буџет, потребно је знати и износ паркет цена по м2. Цену диктира ширина и дужина паркетних летви, врста дрвета од које је паркет израђен, као и боја и класа којој паркет припада, али и произвођач. У просеку, цена ће варирати од 10 па чак и до 40 евра по квадрату.

Уз паркет, набавите и одговарајући материјал за његово постављање – лепак за паркет је пођеднако важно средство за већу дуготрајност ваших подова

Када су радови у питању, сигурно вам је познато да финални производ зависи и од избора материјала који се користи при реновирању или адаптацији простора. Из тог разлога, одговарајући лепак за паркет ће допринети бољој лепљивости, трајнијој еластичности паркетних спојева, као и већој коначној чврстоћи паркета, што ће разултирати и дужем животном веку ваших подова.

Како не бисте погрешили приликом куповине, најбоље је послушати препоруку свог мајстора, који ће вам понудити најбоља решења за одговарајући материјал на основу вашег одабира паркета. На вама је само да сачекате завршетак радова и задовољно уживате у променама вашег дома.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas