Oglas
· · Komentari: 0

Uredite svoj enterijer na moderan i originalan način

Prvi prolećni zraci su stigli u vaš dom, a sa njima i više energije i vitalnosti

1653313128_chairs-2181947_1280.jpg
Photo:Pixabay
Oglas

Nažalost, sa toplim i sunčanim vremenom, na površinu su „isplivale“ i sve nesavršenosti u vašem stanu, koje vas podsećaju da je ovo period idealan za kućne radove.

Dotrajala stolarija, zaprljani zidovi, ispucali i rasklimani parketi predstavljaju znake da je krajnje vreme da se pozabavite renoviranjem i uređenjem svog životnog prostora. Navedene stavke doprineće potpunoj transformaciji enterijera, ali i efikasnijoj funkcionalnosti i praktičnosti. Pored toga, promena određenog komada starog nameštaja, tepiha ili nova zidna dekoracija, upotpuniće vaš dom na jedan moderan i originalan način. U daljem tekstu, navešćemo nekoliko koraka do postizanja enterijera o kakvom oduvek maštate.

Pre bilo kakvih radova, obiđite sve salone koji prodaju sobna vrata i parkete i izaberite svoje idealne modele i dezene

Da bi uređenje stana proteklo bez većih problema i da biste svoje zamisli realizovali u potpunosti, potrebno je napraviti dobar plan, naročito kada se radi o delikatnim i zahtevnim poslovima, kakvi su kupovina sobnih vrata, prozora ili zamena parketa. Odvojite dovoljno vremena da obiđete prodajne salone i upoznate se sa aktuelnim modelima, materijalima i dezenima koji su trenutno popularni.

Sobna vrata odavno predstavljaju simbol estetskog upotpunjavanja prostora i važan detalj u svakom domu. Osim svoje višestruke namene i funkcionalnosti, dizajn sobnih vrata je otvorio sasvim nove mogućnosti i podigao uređivanje enterijera na viši nivo. Izbor modela je višestruk, pa u zavisnosti od namene prostorija i njihovih veličina, možete birati jednokrilna ili dvokrilna, klizna ili vrata sa peskiranim staklom.

Za kvalitetan parket neophodan je i veći finansijski budžet – kako se kreću cene parketa po m2

Podovi su, pored zidova i stolarije, važni i nezaobilazni elementi svakog prostora. Odgovarajućim i pravilnim odabirom parketa, laminata i drugih proizvoda za podove, možete učiniti vaš dom modernijim i življim. Kako je zamena podova posao koji se ne obavlja previše često, poželjno je opredeliti se za kvaliteniju i dugotrajniju opciju, a to je svakako parket. Ipak, za takvu odluku potrebno je izdvojiti veću svotu novca, ali svakako će se navedeno ulaganje višestruko isplatiti. Da biste mogli da planirate svoj budžet, potrebno je znati i iznos parket cena po m2. Cenu diktira širina i dužina parketnih letvi, vrsta drveta od koje je parket izrađen, kao i boja i klasa kojoj parket pripada, ali i proizvođač. U proseku, cena će varirati od 10 pa čak i do 40 evra po kvadratu.

Uz parket, nabavite i odgovarajući materijal za njegovo postavljanje – lepak za parket je pođednako važno sredstvo za veću dugotrajnost vaših podova

Kada su radovi u pitanju, sigurno vam je poznato da finalni proizvod zavisi i od izbora materijala koji se koristi pri renoviranju ili adaptaciji prostora. Iz tog razloga, odgovarajući lepak za parket će doprineti boljoj lepljivosti, trajnijoj elastičnosti parketnih spojeva, kao i većoj konačnoj čvrstoći parketa, što će razultirati i dužem životnom veku vaših podova.

Kako ne biste pogrešili prilikom kupovine, najbolje je poslušati preporuku svog majstora, koji će vam ponuditi najbolja rešenja za odgovarajući materijal na osnovu vašeg odabira parketa. Na vama je samo da sačekate završetak radova i zadovoljno uživate u promenama vašeg doma.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas