Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РАЗГОВОР

ОНА ЗНА НАЈБОЉЕ: Седам питања која увек можете поставити мами без обзира на године

Иако се можда не слажемо савршено са својом мајком, она нас познаје боље од било кога другог.

1596629732_Depositphotos_57629763_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Ви сте одрасла особа која се одавно одселила из родитељског дома, али упркос томе ваша мајка је и даље прва особа коју зовете када вам је потребан савет везан за посао, дом или љубав?

Нисте једини! Ево пописа ствари о којима увек можете да тражите њено мишљење, без обзира на године.

Прочитајте још: Како ДЕЦА гледају на свет око нас: Овако би изгледале ЖИВОТИЊЕ СА ДЕЧИЈИХ ЦРТЕЖА да су стварне (ФОТО)

1. Финансијски савет

Сами плаћате своје рачуне, кредитне картице и месечне рате за стан, али то не значи да вам понекад не треба финансијски савет. Наравно, можете да га тражите од стручне особе или мајке која вас безусловно воли. Ваша ће мајка бити почаствована ако је питате рецимо за мишљење о одабиру полисе додатног здравственог и животног осигурања.

Фото: Депозит

2. Где су вам потврде?

Давно сте завршили средњу школу или факултет, па сте се одселили из породичне куће, али из неког разлога она још увек чува ваше дипломе и потврде. Уосталом, у њеној остави наћи ћете и своје личне дневнике из основношколских и средњошколских дана, које није имала срца да их баци у смеће када сте се иселили из куће.

3. Како направити савршену сарму?

Можда сте врхунски куварски зналац кад су у питању припрема пуњених тортиља, сушија и других интернационалних јела, али кад су у питању домаћи специјалитети, увек је можете назвати и питати за савет. Како савити сарму, испећи савршено пиле у рерни или развући тесто за питу, само су нека од питања на која она има одговор.

Прочитајте још: Тврдња клиничког психолога: Ових 7 знакова потврђују да сте ДОБРА МАЈКА

4. Да ли треба да наставите да виђате тог типа?

Нисте сигурни да ли је он прави човек за вас? Тражите мишљење од своје маме. Нема никога на свету ко вас воли више и познаје боље од ње. Чак и ако имате на очима ''ружичасте наочаре'' и не можете да сагледате своју љубавну ситуацију озбиљно – она ће вам рећи што се заправо дешава имајући на уму вашу срећу и добробит.

Фото: Депозит

5. Како уклонити мрље?

Ви имате најновије средство за уклањање мрља за дрвене, металне и керамичке површине, али она има дугогодишње искуство. Наравно да ћете назвати маму када исфлекате омиљену хаљину или пролијете врућу кафу по новом каучу. Мама ипак зна најбоље.

Прочитајте још: ДУШКО РАДОВИЋ је имао ПРАВИ РЕЦЕПТ ЗА ВАСПИТАЊЕ ДЕЦЕ: Волимо их и кад су крива, јер ће их живот кажњавати и кад нису

6. Све везано за трудноћу

Она је ваш најбољи саветник ако желите да затруднееи или сте трудни и очекујете дете. Ваша мајка неће превртати очима ако јој споменете своје страхове везане за порођај, негу бебе или одгој малишана. Такође, ставиће своје време на располагања да вас умири и понуди решење за све евентуалне проблеме.

Фото: Депозит


7. Да ли жели са вама да иде на кафу, ручак, одмор

Она је ваша највећа обожаватељка. Ако не живите заједно, вероватно јој веома недостајете. Она зна да сте заузети и да много радите и не жели да вас оптерећује својим проблемима, али би волела кад бисте је позвали на кафу, ручак или кратки одмор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas