· · Коментари: 0

ПРОБЛЕМ КОЈИ МУЧИ МНОГЕ ЖЕНЕ: Глумица Сијена Милер (40) замрзнула јајне ћелије, па открила РАЗЛОГ ТЕШКЕ одлуке

Глумица Сијена милер је тешко поднела биолошки притисак у петој деценији живота

1649145316_profimedia-0669559763.jpg
Фото: Profimedia

Сијена Милер је открила да је замрзнула јајне ћелије након што је осећала "притисак" да има још деце.

Глумица, која је поносна мајка ћерке Марлоу (9) из претходне везе са Томом Стариџом, говорила је о томе да је „заиста фокусирана“ на још једну бебу и описала је биологију као „невероватно окрутну“ у интервјуу за Елле .

На другом месту, Сијена је говорила о томе како ју је улога преварене жене у серији "Анатомија скандала" вратила у 'познати ружан простор' након што се њен бивши вереник Џуд Ло(49) јавно извинио због афере са дадиљом. 2005. године.

Прочитајте још: Зашто неке жене рађају само СИНОВЕ? Многи верују да је тата "КРИВ", а ево шта је прави разлог

Сијена, која је у фебруару изашла у јавност са својом романсом са глумцем и Бурбери моделом Олијем Грином, проговорила је о својој жељи да има још деце.

„[Осећала сам] притисак [због] деце, и да ли треба да имам више, и зашто нисам, и све то, што је заиста гласна бука“, рекла је она.

„Биологија је невероватно окрутна према женама у тој деценији или је то свакако било за мене, имам 40 и замрзнула сам јаја. Будући да сам био заиста фокусирана на жељу да имам још једну бебу, само сам рекла: 'Ако се деси, десиће се.' Та врста егзистенцијалне претње је нестала“.

Манекенка је рекла да осећа "много мање анксиозности" пошто је напунила 40 година јер се предала "некаквом животном путу".

А глумица је размишљала о томе како је њен љубавни живот обликовао њен лик Софи Вајтхаус у "Анатомији скандала", која ће бити објављена 15. априла.

Прати супругу парламентарног министра Џејмса Вајтхауса – након што је њен муж оптужен за скандалозан злочин.

Сијена је описала како је то био „познат терен“ јер „ја сам искусила неке од ствари које је она искусила“ и било ми је „катарзично“ проводити време на „познатом, ружном месту“.

„Знам да то звучи чудно јер бисте помислили да би било дубоко непријатно седети у том простору. Претпостављам да постоји нешто катарзично у провођењу времена у ружном простору који је познат. И можда га повратити? Не знам каква је психологија. Али постоји нешто у чему можда можете да замените сећање нечим другим."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @youngenough

Сијена се са Џудом упознала крајем 2003. док су обоје радили на римејку филмског класика "Алфи", али је пар доспео на насловне стране када је она раскинула веридбу 2005. након што је сазнала за његову аферу са дадиљом његове деце. Вратила му се четири године касније, али су се заувек растали 2011. године.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.