Oglas
· · Komentari: 0
BALKON

PAUN stolica donosi dah prohujalih vremena i poziva na uživanje (FOTO)

Paun stolice su bile popularne 60-tih godina prošlog veka.

1616679493_stolica.PNG
Foto: Instagram/ screenshot thepeacockchair
Oglas

Ove stolice širokog, okruglog naslona, bile su toliko popularne da su ih svi želeli na terasi i u dvorištu. "Paun stolica" ima raskošan naslon za glavu koji je širi od dela za ruke i liči na ovu pticu.

Pročitajte još: Mnogima je USPELO: Ostavite PUŠENJE uz pomoć ove biljke! Par kapi ubiće svaku žudnju

Stolica je s razlogom popularna jer je udobna i onaj ko sedi u njoj oseća se kao kralj.

"Paun stolice" se pravde od bambusa ili ratana. Zahvaljujući tome su izuzetno lagane i lako se premeštaju i pomeraju. Ujedno su i veoma čvrste i dugovečne.

Pročitajte još: Osvežite dom u duhu PROLEĆA: Promenite ove 4 stvari

Naime, ove stolice imaju samo jedan "problem" - veličinu.

Danas su "paun stolice" manje i nemaju ogroman naslon za glavu kao nekada. Zahvaljujući tome mogu da se unesu i u dnevnu sobu. Uz lep jastuk i zanimljiv pokrivač ova stolica od bambusa može da se pridruži i trpezarijskom stolu.

Pročitajte još: Šta se nalazi na vašem radnom stolu? FENG ŠUI kaže da treba da izgleda ovako

Pročitajte još: Ove biljke nipošto nemojte saditi pored MLADOG LUKA u bašti ako želite da vam uspe

Ipak, "paun" je najleši na terasi ili valkonu, okružen cvećem, jer tamo može da dođe do izražaja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas