Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
биљке

Пет биљака којима ће бити одлично у КУХИЊИ: Унесите природу и у овај део куће

Додајте кухињи мало боје и прочистите ваздух тако што ћете да јој уврстите биљку.

1635966552_bookcase-ga94f71e38_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Додавање собних биљака било којој просторији је брз и лак начин да улепшате ентеријер, а када је у питању кухиња, узгој биљака у затвореном простору такође може да има много пактичних примена.

Биљке за кухињу

Права биљка може да помогне у пречишћавању ваздуха и улешавању простора у коме често боравите

Потос

Потос је биљка која не захтева много неге. Добро се прилагођавају различитим светлосним условима и сматрају се релативно отпорним на сушу.

Фото: Пиxабаy

Прочитајте још: Да ли се вашим афричким љубичицама "ОКЛЕМБЕСИЛО" ЛИШЋЕ ? Ево због чега се то дешава

Филадендрон

Филадендрон је још једна кућна биљка која се не одржава тешко и одлично изгледа у висећим корпама. Слично као потос сматра се релативно отпорним на сушу и могу да расту на јаком до средњем индиректном светлу. Позната је биљка и као одлични пречишћивач ваздуха.

Фото: Пиxабаy

Хлорофитум

Биљке паука, како се другачије зово, су међу кућним биљкама за које се најлакше брине. Одличне су висеће биљке, а имају и цветова, па ће простор да учине још лепшим. Избегавајте директну светлост како лишће не би изгорело.

Кафа

Без обзира да ли сте љубитељ кафе или не, биљка кафе  је одличан додатак свакој кухињи. Биљке кафе захтевају јако, али индиректно светло и често заливање да би успеле.

Прочитајте још: ОРИГИНАЛНО: Црно цвеће је НОВИ ТРЕНД и чини БУКЕТ ЕЛЕГАНТНИМ и свечаним! (ФОТО)

Афричке љубичице

Афричка љубичица цветаће скоро током целе године, а долазе у неколико лепих боја. Ове компактне кућне биљке уживају у јаком, индиректном светлу и честом заливању, пише Тхе Спруце.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas