Oglas
· · Komentari: 0
biljke

Pet biljaka kojima će biti odlično u KUHINJI: Unesite prirodu i u ovaj deo kuće

Dodajte kuhinji malo boje i pročistite vazduh tako što ćete da joj uvrstite biljku.

1635966552_bookcase-ga94f71e38_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Dodavanje sobnih biljaka bilo kojoj prostoriji je brz i lak način da ulepšate enterijer, a kada je u pitanju kuhinja, uzgoj biljaka u zatvorenom prostoru takođe može da ima mnogo paktičnih primena.

Biljke za kuhinju

Prava biljka može da pomogne u prečišćavanju vazduha i ulešavanju prostora u kome često boravite

Potos

Potos je biljka koja ne zahteva mnogo nege. Dobro se prilagođavaju različitim svetlosnim uslovima i smatraju se relativno otpornim na sušu.

Foto: Pixabay

Pročitajte još: Da li se vašim afričkim ljubičicama "OKLEMBESILO" LIŠĆE ? Evo zbog čega se to dešava

Filadendron

Filadendron je još jedna kućna biljka koja se ne održava teško i odlično izgleda u visećim korpama. Slično kao potos smatra se relativno otpornim na sušu i mogu da rastu na jakom do srednjem indirektnom svetlu. Poznata je biljka i kao odlični prečišćivač vazduha.

Foto: Pixabay

Hlorofitum

Biljke pauka, kako se drugačije zovo, su među kućnim biljkama za koje se najlakše brine. Odlične su viseće biljke, a imaju i cvetova, pa će prostor da učine još lepšim. Izbegavajte direktnu svetlost kako lišće ne bi izgorelo.

Kafa

Bez obzira da li ste ljubitelj kafe ili ne, biljka kafe  je odličan dodatak svakoj kuhinji. Biljke kafe zahtevaju jako, ali indirektno svetlo i često zalivanje da bi uspele.

Pročitajte još: ORIGINALNO: Crno cveće je NOVI TREND i čini BUKET ELEGANTNIM i svečanim! (FOTO)

Afričke ljubičice

Afrička ljubičica cvetaće skoro tokom cele godine, a dolaze u nekoliko lepih boja. Ove kompaktne kućne biljke uživaju u jakom, indirektnom svetlu i čestom zalivanju, piše The Spruce.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas