Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рецепт за прихрану собних биљака: Цветаће боље него икад

Све што вам је потребно су два састојка која већ имате код куће

1687352731_biljke.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Уколико желите да ваше собне биљке буду здраве бујне и разлистале, не морате да купујете скупа ђубрива која у себи садрже хемикалије. Доносимо вам једноставан рецепт за прихрану биљака који је погледало преко 3 милиона људи, а састојци су једноставни и вероватно их већ имате код куће.

Рецепт за прихрану собних биљака

Састојци:

1 г сувог квасца
1 кашичица шећера
1 л топле воде

Припрема:

Сипајте шећер и квасац у топлу воду и оставите да одстоји два сата. Добро промешајте, а после два сата када је раствор спреман за коришћење потребно је да га разблажите. У теглу од 5 литара сипајте 5 чаша воде собне температуре, па у ту воду додајте једну чашу раствора од шећера и квасца и промешајте. Распоредите литар раствора на овај начин у више тегли, поклопите и чувајте за заливање.

Марина Жукова, Рускиња коју прати милион људи и која на јутјубу каналу даје разне савете за његу цвећа и домаћинства, истиче да прихрану треба да практикујете на влажном тлу. Залијте биљку дан раније, а онда наредног дана је прихраните овим раствором. Она напомиње да овај рецепт помаже биљкама да здраво расту, добијају нове листове и цветове, па је савршен избор ако желите да ваше биљке буду бујне.

У коментарима су многи питали Марину да ли прихрана са шећером може да привуче мраве, а она је одговорила да већ две године прихрањује биљке на овај начин и да никада није имала проблем са инсектима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas