Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ ДОМА

Три најзахвалније биљке ЦВЕТНИЦЕ које могу украсити вашу терасу ове јесени

Замените летње биљке декоративним јесењим цветницама које ће цветати до првог снега.

1632662399_Depositphotos_493711858_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Крај септембра је идеалан период да замените украсне биљке на својој тераси, те да освежите свој балкон декоративим цветницама које ће цветати све до првпг снега. Предлажемо три цветнице које интензивно цветају и имају колорит у распону од циклама до љубичасте што у великој мери може да развесели тмурне ранојесење дане.

Прочитајте још: Принцезину ТАШНУ сада носе сви: Стил Кејт Мидлтон копирају младе глумице (ФОТО)

Хризантема


Фото: Depositphotos

Хризантеме су доступне у различитим бојама, а најлепше су ватрене циклама и розе нијансе. Оне воле да су на светлом месту, али не директно на сунцу, одговара им температура од око 18 степени, не воле ни превише топлоте и зато су одлична биљка за рану јесен. Умерено заливати и редовно прихрањивати биљку.

Прочитајте још: Удобно и модерно: Разбијте јесењу монотонију откаченим ХЕЛАНКАМА које су апсолутни ХИТ (ФОТО)

Звездан


Фото: Depositphotos

Јастучасти звездан може да цвета у најразличитијим нијансама ружичасте и љубичасте боје. Обично је висок од 15 до 45 центиметара. Због касног цветања треба водити рачуна да се звездан посади на место које ће и током јесени бити сунчано, јер без сунца може изостати цветање. Што се тиче заливања, оно треба да буде умерено, а биљка може да поднесе и мању сушу.

Плава главица 


Фото: Depositphotos

Ова изузетно атрактивна биљка расте од 80 до 100 центиметара у висину, усправно и разгранато. Велики цветови у облику кугле могу бити у тоновима боја од плаве до љубичасте. Ова биљка воли да буде на сунцу, није захтевна кад је заливање у питању, добро подноси сушу, али је важно да буде на топлом и заштићеном месту.

Прочитајте још: Седам занимљивих ЖЕНСКИХ имена која су изведена од БИЉАКА

Поред необичног и декоративног цвета и листови су ми китњасти, тако да ће у групи са осталим цвећем изгледати атрактивно и раскошно и самим погледом на свој мали врт нећете имати утисак да лето јењава.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas