Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Tri najzahvalnije biljke CVETNICE koje mogu ukrasiti vašu terasu ove jeseni

Zamenite letnje biljke dekorativnim jesenjim cvetnicama koje će cvetati do prvog snega.

1632662399_Depositphotos_493711858_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Kraj septembra je idealan period da zamenite ukrasne biljke na svojoj terasi, te da osvežite svoj balkon dekorativim cvetnicama koje će cvetati sve do prvpg snega. Predlažemo tri cvetnice koje intenzivno cvetaju i imaju kolorit u rasponu od ciklama do ljubičaste što u velikoj meri može da razveseli tmurne ranojesenje dane.

Pročitajte još: Princezinu TAŠNU sada nose svi: Stil Kejt Midlton kopiraju mlade glumice (FOTO)

Hrizantema


Foto: Depositphotos

Hrizanteme su dostupne u različitim bojama, a najlepše su vatrene ciklama i roze nijanse. One vole da su na svetlom mestu, ali ne direktno na suncu, odgovara im temperatura od oko 18 stepeni, ne vole ni previše toplote i zato su odlična biljka za ranu jesen. Umereno zalivati i redovno prihranjivati biljku.

Pročitajte još: Udobno i moderno: Razbijte jesenju monotoniju otkačenim HELANKAMA koje su apsolutni HIT (FOTO)

Zvezdan


Foto: Depositphotos

Jastučasti zvezdan može da cveta u najrazličitijim nijansama ružičaste i ljubičaste boje. Obično je visok od 15 do 45 centimetara. Zbog kasnog cvetanja treba voditi računa da se zvezdan posadi na mesto koje će i tokom jeseni biti sunčano, jer bez sunca može izostati cvetanje. Što se tiče zalivanja, ono treba da bude umereno, a biljka može da podnese i manju sušu.

Plava glavica 


Foto: Depositphotos

Ova izuzetno atraktivna biljka raste od 80 do 100 centimetara u visinu, uspravno i razgranato. Veliki cvetovi u obliku kugle mogu biti u tonovima boja od plave do ljubičaste. Ova biljka voli da bude na suncu, nije zahtevna kad je zalivanje u pitanju, dobro podnosi sušu, ali je važno da bude na toplom i zaštićenom mestu.

Pročitajte još: Sedam zanimljivih ŽENSKIH imena koja su izvedena od BILJAKA

Pored neobičnog i dekorativnog cveta i listovi su mi kitnjasti, tako da će u grupi sa ostalim cvećem izgledati atraktivno i raskošno i samim pogledom na svoj mali vrt nećete imati utisak da leto jenjava.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas