Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

ДАМСКИ СТИЛ без грешке у шестој деценији: Ово су три савршена пролећна комплета водитељке ДРАГАНЕ КАТИЋ (ФОТО)

Популарна водитељка инспирише бројне даме када је реч о стилу одевања

1648912639_nikad_nije_kasno_28102020_0021.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Водитељка музичког програма, Драгана Катић одавно је ушла у шесту деценију, али се по њеном изгледу године ни не могу наслутити. Између осталог, и због савршеног модног стила и пажљиво одабраних одевних комбинација који су апсолутно у тренду. 

Прочитајте још: Мистерија Стоунхенџа је КОНАЧНО РЕШЕНА - стручњаци успели да открију чему је служио (ФОТО)

Одабрали смо три савршена пролећна комплета, сако и панталоне који су апсолутни модни хит ове сезоне, а које је управо ова водитељка понела.

Прочитајте још: Зашто се каже "КАО ДА ЈЕ ПАО С КРУШКЕ"? Нећете веровати какво значење се везује за ову воћку

Најпре, апсолутни фаворит је комплет јарко зелене боје са класичним сакоом, са једноредним компчањем и цигарет панталонама. Уз то, Драгана Катић понела је најједноставнију белу мајицу и балетанке са тиграстим дезеном којима смо одушевљени.

Наредно, савршено модно издање је комплет у пинк боји са цигарет панталонама. Сако је модернијег, уског кроја са дворедим копчањем и златним дугмићима.

Прочитајте још: Музика током тренинга: Да ли нам заиста помаже да вежбамо боље?

И следећа комбинација је комплет у боји лаванде са сатенским ревером и елегантним дугмићима пресвученим сатеном.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Која комбинација је ваш фаворит?

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas