Oglas
· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

DAMSKI STIL bez greške u šestoj deceniji: Ovo su tri savršena prolećna kompleta voditeljke DRAGANE KATIĆ (FOTO)

Popularna voditeljka inspiriše brojne dame kada je reč o stilu odevanja

1648912639_nikad_nije_kasno_28102020_0021.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Voditeljka muzičkog programa, Dragana Katić odavno je ušla u šestu deceniju, ali se po njenom izgledu godine ni ne mogu naslutiti. Između ostalog, i zbog savršenog modnog stila i pažljivo odabranih odevnih kombinacija koji su apsolutno u trendu. 

Pročitajte još: Misterija Stounhendža je KONAČNO REŠENA - stručnjaci uspeli da otkriju čemu je služio (FOTO)

Odabrali smo tri savršena prolećna kompleta, sako i pantalone koji su apsolutni modni hit ove sezone, a koje je upravo ova voditeljka ponela.

Pročitajte još: Zašto se kaže "KAO DA JE PAO S KRUŠKE"? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku

Najpre, apsolutni favorit je komplet jarko zelene boje sa klasičnim sakoom, sa jednorednim kompčanjem i cigaret pantalonama. Uz to, Dragana Katić ponela je najjednostavniju belu majicu i baletanke sa tigrastim dezenom kojima smo oduševljeni.

Naredno, savršeno modno izdanje je komplet u pink boji sa cigaret pantalonama. Sako je modernijeg, uskog kroja sa dvoredim kopčanjem i zlatnim dugmićima.

Pročitajte još: Muzika tokom treninga: Da li nam zaista pomaže da vežbamo bolje?

I sledeća kombinacija je komplet u boji lavande sa satenskim reverom i elegantnim dugmićima presvučenim satenom.

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Koja kombinacija je vaš favorit?

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas