· · Коментари: 0
ПРВА ДАМА

Снимак обишао свет: КАКО Доналд Трамп БЕЗУСПЕШНО покушава да насмеје Меланију (ВИДЕО)

Она се само полуосмехнула за фотографију

melanija-i-d.PNG
Фото: Принтсцреен Тwиттер / Тхе Рецоунт

Неугодан тренутак догодио се током посете Доналда и Меланије Трамп Католичком универзитету у Вашингтону у током америчких немира. Наиме, Доналд је покушавао да измами искрен осмех од своје супруге, али у томе није успео.

Она је дошла нерасположена и забринута, а само је "направила" полуосмех док се фотографисала са њим. Насупрот ње, Доналд је дошао видно расположен и све време је "бљештао" својим осмехом. 

Прочитајте још: Пробали смо чувени рецепт МЕГАН Маркл који може СВАКО да направи, ево како је испао (Фото)

Меланијин полуосмех протумачен је као први знак незадовољства који је она показала за две године.

Осмех само док је гледа
Меланија је изазвала пометњу и током инаугурације 45. америчког председника.Наиме, она је на лицу имала блистав осмех све док је током церемоније разговарала са њим. Али, чим јој је Доналд окренуо леђа, осмех с њеног лица је нестао.

Прочитајте још: Обуците се као Меланија Трамп: Прва дама ОБОЖАВА комад гардеробе који СВАКА жена има у орману (Фото)

А пре њиховог доласка надбискуп из Вашингтона, Вилтон Д Грегори, осудио је председника због наређења уклањања мирних демонстраната гуменим мецима.

Прочитајте још: Елизабет Харли у ШЕСТОЈ деценији обукла хаљину стару 21 ГОДИНУ!

Ипак, како су власти саопштиле, демонстранти су разбили прозоре и опљачкали продавнице у Њујорку, укључујући луксузне продавце на Петој авенији, и запалили тржни центар у Лос Анђелесу. Такође, четири службеника су упуцана у Сент Луису, а један у Лас Вегасу који је критично рањен.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.