Oglas
· · Komentari: 0
PRVA DAMA

Snimak obišao svet: KAKO Donald Tramp BEZUSPEŠNO pokušava da nasmeje Melaniju (VIDEO)

Ona se samo poluosmehnula za fotografiju

melanija-i-d.PNG
Foto: Printscreen Twitter / The Recount
Oglas

Neugodan trenutak dogodio se tokom posete Donalda i Melanije Tramp Katoličkom univerzitetu u Vašingtonu u tokom američkih nemira. Naime, Donald je pokušavao da izmami iskren osmeh od svoje supruge, ali u tome nije uspeo.

Ona je došla neraspoložena i zabrinuta, a samo je "napravila" poluosmeh dok se fotografisala sa njim. Nasuprot nje, Donald je došao vidno raspoložen i sve vreme je "blještao" svojim osmehom. 

Pročitajte još: Probali smo čuveni recept MEGAN Markl koji može SVAKO da napravi, evo kako je ispao (Foto)

Melanijin poluosmeh protumačen je kao prvi znak nezadovoljstva koji je ona pokazala za dve godine.

Osmeh samo dok je gleda
Melanija je izazvala pometnju i tokom inauguracije 45. američkog predsednika.Naime, ona je na licu imala blistav osmeh sve dok je tokom ceremonije razgovarala sa njim. Ali, čim joj je Donald okrenuo leđa, osmeh s njenog lica je nestao.

Pročitajte još: Obucite se kao Melanija Tramp: Prva dama OBOŽAVA komad garderobe koji SVAKA žena ima u ormanu (Foto)

A pre njihovog dolaska nadbiskup iz Vašingtona, Vilton D Gregori, osudio je predsednika zbog naređenja uklanjanja mirnih demonstranata gumenim mecima.

Pročitajte još: Elizabet Harli u ŠESTOJ deceniji obukla haljinu staru 21 GODINU!

Ipak, kako su vlasti saopštile, demonstranti su razbili prozore i opljačkali prodavnice u NJujorku, uključujući luksuzne prodavce na Petoj aveniji, i zapalili tržni centar u Los Anđelesu. Takođe, četiri službenika su upucana u Sent Luisu, a jedan u Las Vegasu koji je kritično ranjen.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas