Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Маша Мемедовић спојила ЛЕПО И КОРИСНО: Ћерка познатог водитеља прошетала САКО од 400 динара (ФОТО)

Маша Мемедовић је показала да и одећа из продавнице половне гардеробе може да изгледа врхунски

1700652110_Foto-Printscreen-Instagram-masamemedovic.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - масамемедовиц
Oglas

Маша Мемедовић је позната по свом препознатљивом изгледу и по томе да прати моду и модне трендове. Она се овога пута на једном престоничком догађају појавила у крајње необичној комбинацији.

Маша је показала како спојити лепо и корисно и одлучила да обуче предимензионирани сако у сивој боји. Са пратиоцима на Инстаграму је поделила и да га је платила само 400 динара у продавници половне одеће. 

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - масамемедовиц

- Сако који сам ископала у секнд хенду за 400 динара. Може и тако - написала је Маша.

Овај модни потез је изненадио све присутне, па је тако њен јефтин сако привукао много више пажње од осталих креација. Осим што је купљен у продавници половне гардеробе, овај сако је и део одрживе моде. Маша је и на тај начин показала како брине о заштити животне средине и природи.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - масамемедовиц

Осим сакоа, носила је и браон капут, црне салонке и црне чарапе.

Маша је једном приликом отворено причала о секнд хенд продавницама у којима често купује гардеробу, а уколико јој нешто не одговра она седне за шивећу машину и прекроји модне комаде.

- Обожавам сецонд-ханд јер са сигурношћу знам да су ствари које пронађем уникатне. Научила сам да шијем и волим да експериментишем са стварима које су ми велике, па одмах по доласку кући из сецонд-ханда седнем за машину да нешто сузим, скратим, утегнем и тако га начиним својим! - рекла је раније Маша у интервјуу за "Елле".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas