Oglas
· · Komentari: 0

Maša Memedović spojila LEPO I KORISNO: Ćerka poznatog voditelja prošetala SAKO od 400 dinara (FOTO)

Maša Memedović je pokazala da i odeća iz prodavnice polovne garderobe može da izgleda vrhunski

1700652110_Foto-Printscreen-Instagram-masamemedovic.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - masamemedovic
Oglas

Maša Memedović je poznata po svom prepoznatljivom izgledu i po tome da prati modu i modne trendove. Ona se ovoga puta na jednom prestoničkom događaju pojavila u krajnje neobičnoj kombinaciji.

Maša je pokazala kako spojiti lepo i korisno i odlučila da obuče predimenzionirani sako u sivoj boji. Sa pratiocima na Instagramu je podelila i da ga je platila samo 400 dinara u prodavnici polovne odeće. 

Foto: Printscreen/ Instagram - masamemedovic

- Sako koji sam iskopala u seknd hendu za 400 dinara. Može i tako - napisala je Maša.

Ovaj modni potez je iznenadio sve prisutne, pa je tako njen jeftin sako privukao mnogo više pažnje od ostalih kreacija. Osim što je kupljen u prodavnici polovne garderobe, ovaj sako je i deo održive mode. Maša je i na taj način pokazala kako brine o zaštiti životne sredine i prirodi.

Foto: Printscreen/ Instagram - masamemedovic

Osim sakoa, nosila je i braon kaput, crne salonke i crne čarape.

Maša je jednom prilikom otvoreno pričala o seknd hend prodavnicama u kojima često kupuje garderobu, a ukoliko joj nešto ne odgovra ona sedne za šiveću mašinu i prekroji modne komade.

- Obožavam second-hand jer sa sigurnošću znam da su stvari koje pronađem unikatne. Naučila sam da šijem i volim da eksperimentišem sa stvarima koje su mi velike, pa odmah po dolasku kući iz second-handa sednem za mašinu da nešto suzim, skratim, utegnem i tako ga načinim svojim! - rekla je ranije Maša u intervjuu za "Elle".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas