· · Коментари: 0
СУПЕРМОДЕЛ

Наоми Кембел у топлесу најавила нови модел фармерки за пролеће (ФОТО)

Наоми Кембел је поново почела да ради!

1631772667_NaomiAvion.PNG
Фото: Instagram/ screenshot naomi

Супер-модел Наоми Кембел има 51. годину, у мају се породила и, када су сви помислили да је коначно отишла у пензију, поново је почела да ради модне кампање.

Прочитајте још: После оптужбе да је отац терао да пије антибеби пилуле профил Бритни Спирс ОБРИСАН? (ФОТО)

Наоми је сурогат мајка родила ћерка

Наоми Кембел је легенда у свету моделинга. Од 90-тих практично се повукла и виђали смо је само на страницама женских часописала који су обавештавали са ким је сада у вези. После многих љубавних бродолома, Наоми се коначно остварила као мајка.

Ћерку је добила у мају преко сурогат мајке.

Наоми је мају добила ћеркицу чије име крије. Манекенка се оставрила у најважнијој улози у животу захваљујући сурогат-мајци. Фотографију детета још није објавила, а ни име.

Прочитајте још: Орландо Блум на ивици смрти: Очи у очи са белом АЈКУЛОМ, а снимак видело 5,3 милиона људи (ВИДЕО)

Наоми је најавила паузу због ћерке, али...

Нови модел фармерки
Калвин Клајн најављује за пролеће карго фармерке, џакасте панталоне које ће се носити на куковима.

Манекенством је почела да се бави још са 15 година када је фотограф открио случајно, на улици у Лондону. Од тада је оставрила завидну каријеру, достигла светску славу и зарадила много новца.

Обећала је да ће паузирати, али добила је понуду коју није могла да одбије.

Сви су  мислили да ће Наоми кембел направити паузу после рођења ћерке, али то се није догодило. Тачније Наоми је најавила паузу, али није одржала реч, Она је тек сада поново почела да добија послове. Прво су је ангажовали да промовише спа-детокс  центар, а онда је Калвин Клајн познао да рекламира панталоне.

Наоми Кембел је управо објавила фотографије у топлесу за рекламу фармерки. Три пута се пресвукла и сваки пут је снимано без брусхалтера.

Прочитајте још: Принц Хари данас пуни 37, а од краљице Елизабете очекује ВЕЛИКИ ПОКЛОН

Фотографије Наоми Кембел у топлесу са фармеркама Калвин Клајн су део предстојеће колекције.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

She said: “I’d say the sacrifice is really finding that soulmate who will understand you.”

Maybe she’s just a little miss-undie-stood . . .

Прочитајте још: Да ли сте спремни за НАРАНЏАСТУ? Марија Егеља је носи на ефектан ачин (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.