Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
водитељка

Марија Егеља објавила слику у купаћем костиму! Не зна се ко јој више завиди - мушкарци или жене! (ФОТО)

Марија Егеља важи за једну од најлепших водитељки.

1632303262_Capture.JPG
Фото: Принтсцреен / Yоу Тубе / Ново јутро
Oglas

Лепа Марија већ 11 година је презентер временске прогнозе, а опробала се и као водитељ емисије "Жикина шареница".

Ово лето искористила је за одмор, па је топле дане провела у Црној Гори.

Прочитајте још: Овако ИЗБЛИЗА изгледа кожа лица ПОЗНАТИХ и није све идеално! Ево које третмане користе (ФОТО)

Са пратиоцима је на друштвеној мрежи Интаграм често делила како проводи одмор. А уколико се ви спремате за касно летовање стајлинг Марије Егеље са плаже би могао да вам послужи као одлична инспирација.

Један од одабира згодне бринете ове сезоне био је и плави купаћи костим и бели провидни огртач. Плаве топ бикније често смо виђали као водећи тренд летњих комбинација за плажу.

Марија Егеља поносно може да истакне да је потпуно природна и да у томе истински ужива.

- Да, имам боре смејалице, да, имам по коју седу, не фарбам се, не ботоксирам се, не фотошопирам, боре показују да се смејем и плачем, а седе да сам закорачила у клуб 30. Природно је најлепсе - написала је испод најновије фотографије на Инстаграму.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas