Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВОГОДИШЊИ АУТФИТ

Неко је имао шлиц до пупка, а неко БУНДУ: Како су у најлуђој ноћи изгледале Беквалчева, Пријовићка и Милица Павловић (ФОТО)

Певачицама је овог пута простор у којем су наступале диктирао избор гардеробе.

1641025259_nata_docek_01012022_0012.jpg
Фото: АТА
Oglas

Певачице Наташа Беквалац, Александра Пријовић и Милица Павловић дочекале су Нову годину радно - уз публику, добру атмосферу и највеће хитове.

Заносна Новосађанка наступала је у једном престоничком хотелу, а за најлуђу ноћ итабрала је смелу, али веома ефектну хаљину, као и шминку.

Фото: Ата

Хаљина је била уска, и дуга, али са огромним шлицем, а у пределу груди био је корсет украшен кристалима. Певачица је по челу имала цирконе, који су се савршено уклопили уз овакву хаљину.

Певачица Александра Пријовић такође је певала у једном београдском хотелу, и током свог наступа променила је две хаљине које су биле у потпуности различитог стила.

Прочитајте још: БЕОГРАД ЈЕ ВЕЧЕРАС ЦЕНТАР СВЕТА: Јелена Карлеуша приредила НИКАД ВИЂЕНИ спектакл и увела публику у НОВУ 2022. ГОДИНУ! (ФОТО/ВИДЕО)

Прва је била кратка, бер бретела, која је била украшена кристалима и ланцима, док је друга била црна, елегантна и дуга, са асиметричним деколтеом.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

За разлику од својих колегиница, Милица Павловић наступала је на отвореном, у Нишу, због чега није имала велики избор када је аутфит у питању.

Прочитајте још: МАГИЧНА НОЋ У БЕОГРАДУ: Марија Шерифовић прво насмејала публику, а потом их бацила у транс! (ФОТО/ВИДЕО)

Певачица је на бину изашла у прљаво белим чизмицама на танку штиклу, уским црним панталонама и бундици у беж-сивој нијанси.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas