Oglas
· · Komentari: 0
NOVOGODIŠNJI AUTFIT

Neko je imao šlic do pupka, a neko BUNDU: Kako su u najluđoj noći izgledale Bekvalčeva, Prijovićka i Milica Pavlović (FOTO)

Pevačicama je ovog puta prostor u kojem su nastupale diktirao izbor garderobe.

1641025259_nata_docek_01012022_0012.jpg
Foto: ATA
Oglas

Pevačice Nataša Bekvalac, Aleksandra Prijović i Milica Pavlović dočekale su Novu godinu radno - uz publiku, dobru atmosferu i najveće hitove.

Zanosna Novosađanka nastupala je u jednom prestoničkom hotelu, a za najluđu noć itabrala je smelu, ali veoma efektnu haljinu, kao i šminku.

Foto: Ata

Haljina je bila uska, i duga, ali sa ogromnim šlicem, a u predelu grudi bio je korset ukrašen kristalima. Pevačica je po čelu imala cirkone, koji su se savršeno uklopili uz ovakvu haljinu.

Pevačica Aleksandra Prijović takođe je pevala u jednom beogradskom hotelu, i tokom svog nastupa promenila je dve haljine koje su bile u potpunosti različitog stila.

Pročitajte još: BEOGRAD JE VEČERAS CENTAR SVETA: Jelena Karleuša priredila NIKAD VIĐENI spektakl i uvela publiku u NOVU 2022. GODINU! (FOTO/VIDEO)

Prva je bila kratka, ber bretela, koja je bila ukrašena kristalima i lancima, dok je druga bila crna, elegantna i duga, sa asimetričnim dekolteom.

Foto: Printskrin/Instagram

Za razliku od svojih koleginica, Milica Pavlović nastupala je na otvorenom, u Nišu, zbog čega nije imala veliki izbor kada je autfit u pitanju.

Pročitajte još: MAGIČNA NOĆ U BEOGRADU: Marija Šerifović prvo nasmejala publiku, a potom ih bacila u trans! (FOTO/VIDEO)

Pevačica je na binu izašla u prljavo belim čizmicama na tanku štiklu, uskim crnim pantalonama i bundici u bež-sivoj nijansi.

Foto: Printskrin/Instagram

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas