Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Нигора сви знамо, али да ли знате КАКВА ЛЕПОТИЦА је певачева супруга Сузана (ФОТО)

Популарни црногорски певач Игор Лазић Нигор већ годинама је у складном браку са супругом Сузаном.

1632691261_garden_11052017_0020.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Шармантни црногорски певач, Игор Лазић Нигор на луди камен стао је 26. јула 2015. године, тачно у 12 часова и 45 минута, на дан, сат и минут када је рођена његова супруга Сузана. Од тада, овај брачни пар упркос већој разлици у годинама, живи складно и неретко се  у јавности појављују заједно. 

Прочитајте још: Принцезину ТАШНУ сада носе сви: Стил Кејт Мидлтон копирају младе глумице (ФОТО)


Фото: Ataimages

Тако су се и на ревији дизајнерке Верице Ракочевић појавили руку под руку са широким осмесима, а том приликом Сузана је заблистала у савршеној одевној комбинацији. За ту прилику Нигорова 14 година млађа супруга понела је дугу црну хаљину укомбиновану са белим сакоом, а и сам Нигор био је елегантан у сакоу и панталонама, у којим га не можеммо видети често. 

Прочитајте још: Удобно и модерно: Разбијте јесењу монотонију откаченим ХЕЛАНКАМА које су апсолутни ХИТ (ФОТО)

- Посвађаш се и с мајком, братом, сестром, па је нормално да се понекад закачиш и са женом. Најчешће се то догоди око неке баналности, праве ситнице. Сузана је Херцеговка и још Лав у хороскопу, па кад се то судари са мојој тврдоглавошћу, знају да избију варнице. На сву срећу, обоје смо свесни да би свађа могла да прерасте у рат и водимо рачуна да се на време зауставимо. Први попусти онај ко је започео свађу, али ни ту нема правила. Дешава се и да истовремено праснемо у смех свесни да би тај рат могао да донесе несагледива разарања која ниједно од нас не жели - својевремено је за медије открио Нигор.


Фото: Ataimages

Прочитајте још: Седам занимљивих ЖЕНСКИХ имена која су изведена од БИЉАКА

Нигор је музичку каријеру почео у групи "Монтенигерс" са Небојшом Савељићем, који је страдао у саобраћајној несрећи. Сарађивао је са Владом Георгиевим, издао је неколико соло албума, а опробао се и као такмичар у шоуу "Плес са звездама".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas