Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
невероватно

Славна дива има 75, а изгледа сјајно: Тврди да све дугује састојку који сви имамо у кухињи!

Глумица Голди Хон и даље изгледа сјајно, иако је зашла већ у осму деценију!

1607766178_Untitled.jpg
Фото: Принтсцреен/Yоу Тубе/ 7НЕWС спотлигхт
Oglas

Холивудска дива успела је да сачува младоликост и неговану, блиставу кожу и у 75. години, а за то су задужени одређени естетски захвати, али и једноставна бјути рутина коју практикује годинама.

Славна глумица признала је да свакодневно користи кокосово уље у нези коже и косе, јер је реч о ефикасној, а простој рутини.

Прочитајте још: ЏЕНИФЕР АНИСТОН их је фурала у ПРИЈАТЕЉИМА, а ове зиме их и ви морате понети (ФОТО)

И њена ћерка, такође холивудска глумица Кејт Хадсон открила је да обожава кокосово уље - очигледно је тај трик "покупила" од мајке.

- Кокосово уље користим дословно увек. Лакше од осталих уља или лосиона и допушта мојој кожи да дише, а опет је одржава влажном и меком - рекла је у једном интервјуу.

Кокосово уље има низ предности - савршено уклања шминку, негује усне, а фантастично је и као лосион за кожу тела. Због велике количине масних киселина, кокосово уље даје пуно влаге и побољшава баријеру коже, а истовремено подстиче стварање колагена. Зато се посебно препоручује за зрелу кожу јер је интезивно храни и негује.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон случајно открила како се дописује са најближима ... Нећете веровати које емотиконе најчешће користи (ВИДЕО)

Ипак, опрез! Како је ово уље комедогено, они са кожом склоном акнама не би требало да га користе. С друге стране ако је ваша кожа сува - само напред! Увек бирајте нерафинисано, органско кокосово уље како бисте били сигурни да ће задржати све своје благотворне састојке.

Оно је одличан избор и за негу косе, посебно ако се борите са сувим, искрзаним крајевима. Оно ће на длаци створити нешто попут заштитног слоја који је заслужан да коса буде глатка и сјајна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas