· · Коментари: 0
ИДЕЈА

Венчаница КЕЈТ МОС из 2011. године је актуелна и десет година касније: Пригрилите рустичан стил 20-их! (ФОТО)

Ископирајте стил Кејт Мос.

1629742732_kate-moss.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/ TODAY

Кејт Мос се 2011. године удала за Џејмија Хинса (манекенка се венчава са рокером) у живописном сеоцету у срцу Енглеске. Тродневна свадба добила је надимак Мосссток због опуштене фестивалске атмосфере и познатих личности.

Прочитајте још: Обућа за пут од ТРИ ДАНА: Мина Милутиновић се пакује врхунски! Украдите идеју (ФОТО)

Венчаница из снова

Због чега спомињемо свадбу Кејт Мос и након десет година - наравно, због венчанице.

У време пандемије, свадбе су постале мање и опуштеније, многи парови су се определили и за природу, као и славље у двориштву, викендици, поред реке.

Венчаница из 2011. се савршено уклапа у причу, њен класичан, а ипак романтичан изглед никад није био потребнији.

Повратак у 20-те

Кејтина лепа венчаница инспирисана старином била је мешавина стила 20 -их и 30 -их година - прозирна клизна хаљина, просечена свилом, стезник је имао прозирни прекривач извезен златним шљокицама, док је сукња била мрежа златних перли, веза и дијаманата. Детаљи и израда су величанствени.

За хаљину је био задужен Џон Галијано лично.

Кејт је употпунила свој старински стил са чипкастим велом у стилу 1920 -их, извезеним цвећем, и обострано на глави поставила је цвеће од тканине. 

Савршена венчаница за овогодишња венчања, комад који ће увек бити у тренду!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.