Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Знамо је као водитељку ДНЕВНИКА у елегантним издањима, али никада не бисте замислили који је њен омиљени одевни комад (ФОТО)

Популарна водитељка дневника Милица Недић плени својом харизмом и осмехом.

1637425947_milica.png
Фото: InstagramScreenShot/milicavned
Oglas

Харизматична водитељка Дневника на Јавном сервису Србије, Милица Недић ушла је у шесту деценију живота, али својом шармом и осмехом готово свако вече започиње програм најпознатије информативне емисије на Јавном сервису Србије.

Прочитајте још: Да ли препознајете ПЕВАЧИЦУ са слике? 90-их су момци лудели за њом, а прву песму је објавила као средњошколка (ФОТО/ВИДЕО)

Ова уредница и водитељка, када је пред камерама, труди се да буде на висини задатка, а колико је строга према себи најпре говори чињеница да се у програму уживо никад не опушта.

Прочитајте још: Спречава БУЂ и утиче на ВЛАГУ: Ова биљка се гаји ЛАКО, а веома је КОРИСНА

Са друге стране, када се искључе камере, колеге тврде да је реч о изузетно опуштеној и срећној жени. Иако не воли много да се експонира у јавности, Милица Недић активна је на друштвеној мрежи инстаграм. Како смо је навикли да је увек у пословним издањима, пре свега сакоима покушали смо да сазнамо који је њен омиљени одевни комад и без сумње реч је о - ролци.

Прочитајте још: МОДНИ КЛАСИК који свака жена треба да има: КОШУЉА коју је понела Тамара Драгићевић уклапа се у сваки СТИЛ (ФОТО)

Прочитајте још: ОД ПРВЕ ПРОДАТЕ СЛИКЕ КУПИО ЈЕ ПАТИКЕ: Кад видите његове радове, биће вам јасно због чега су се нашли у Лувру (ФОТО)

Наиме, Милица Недић воли да их комбинује уз све одевне комаде и у различитим бојама. Ролке су апсолутни хит током последњих неколико зимских сезона, а ми смо одабрали неколико њених аутфита у којима можете пронаћи инспирацију за свој савршени аутфит.

Прочитајте још: Доручак може открити и нешто занимљиво о ОСОБИ: Шта значи ако једете КАШУ, ПЕЦИВА, ЈАЈА или пак прескачете овај ОБРОК?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas