Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Знате ли ко је муж Милице Недић? Позната водитељка је у складном браку са колегом (ФОТО)

Супруг и син су јој центар света

1682517712_milica-nedic.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе .- РТС
Oglas

Водитељка и уредница Дневника на РТС-у, Милица Недић, једно је од најпрепознатљивијих и најомиљених ТВ лица,

Иако познату водитељку годинама гледамо преко малих екрана о њеном приватном животу се врло мало зна.

Међутим, по неки детаљ може се дознати путем друштвених мрежа, посебно Инстаграма где је и те како активна. Син и муж Милице Недић њен су центар света, а мало ко зна ко су и како они изгледају.

 

Милица ужива у складном браку са колегом који је у новинарским круговима веома цењен. Реч је о Милану Недићу дугогодишњем директору Радио Београда са којим је из велике љубави добила сина Николу.

Са сином Николом, како каже има пријатељски однос и није превише строга, па се њихова породична хармонија заснива на узајамном поверењу и заједничком решавању проблема.

- Не волим, а и не морам често да будем строга јер смо изградили однос у ком нема тајни и нерешивих препрека. Ипак, понекад када су у питању ситне обавезе у кући, морам мало да уведем ред - са осмехом прича она и признаје да обожава њихове заједничке шетње, одлазак у позориште, а син и муж МИлице Недић њој су такође најбоље друштво за викенде проведене у Гроцкој где имају породичну кућу.

 

- Неколико дана између пролећа и јесени сваке године остане упамћено по дружењу са најмилијима. Волимо да ручамо у природи, беремо трешње или грожђе. Имамо најлепши поглед на Дунав, Смедеревску тврђаву и Карпате. Песма зрикаваца и небо где су звезде најближе, напросто нам чувају снагу за целу годину - каже водитељка и уредница, а преноси "Сторy".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas