· · Коментари: 1
ТИП ДЕВОЈКЕ

ДА ЛИ СТЕ МЕЂУ ЊИМА: Овакве девојке су мете за лоше момке

Проверите да ли и ви спадате у неку од ових група девојака.

1611241057_Depositphotos_21614565_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Лоше момке су одувек привлачиле добре, чедне и невине девојке. Али и оне које нема ју много самопоуздања.

Које још особине чине да будете мета лоших момака, прочитајте у наставку.

Прочитајте још: Ове свакодневне навике вас чине паметнијима

Имају ниско самопоуздање

Проблематични мушкарци страхују од самоувјерених жена јер знају да њима не могу да манипулишу, а свјесни су и да такве жене имају високе стандарде када је избор партнера у питању. Уз несигурне жене они се осећају моћно.

Фото: Депозит

Добре и драге

Манипулатори јако добро знају да ће им живот у вези са добром и мирном женом пуном разумевања бити лакши, јер ће често моћи да раде шта желе. Свјесни су да им такав тип жена неће приговарати.

Прочитајте још: Имате проблем са доношењем одлука? Овај трик вам може помоћи у решавању проблема

Превише осећајне

Каже се како се супротности привлаче, и то може звучати романтично до одређене границе, али у случају када су токсични мушкарци у питању, то је све само не пожељно. Овакви типови желе уз себе врло осећајну жену којој ће моћи да причају о себи и својим потребама, проблемима... А она ће стрпљиво слушати, чак ће их жалити.

Прочитајте још: Шта урадити кад се теби и пријатељици свиди исти дечко? Постоје одређена правила

Разочаране у љубав

Није лако пребољети некога кога сте вољели или заборавити да вас је вољени мушкарац повриједио. Токсични мушкарци као да имају посебно развијен њух за жене које су се јако разочарале у љубав и управо оне их привлаче. Тада искориштавају њихову крхкост да би их изманипулисали и добили што желе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.