Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
решења

Грешке које ће вам визуелно додати килограме: Ове навике промените

Као што постоје ствари које визуелно могу да вас учине мршавијим него што јесте, у исто време постоје и ствари које ће вас учинити дебљим, а не мора да значи да сте добили више килограма.

1608472106_Depositphotos_185291206_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Вероватно је да сте одабрали погрешну комбинацију одеће или направили фризуру која не иде уз ваше црте лица.

Одећа

Неадекватна одећа може вам додати неколико килограма више. Колико год нешто било модерно вама можда неће одговарати, тако да не треба слепо пратитие треднове који се не уклапају уз вашу конституцију. Одећа која ће вам сигурно додати неки килограм јесте широка одећа. Бирајте одећу која прати линују тела.

Прочитајте још: Алкохол у нези коже: Зашто се користи и која је његова функција?

Унихоп чарапе
Пример су мрежасте чарапе које стварају ефекат пунијих ногу, тако да их одмах избаците из свог ормара. Уместо њих бирајте чарапе са једним принтом или детаљем.

Боје

Тамнији тонови сужавају вашу фигуру, док светлији и бела боја више утичу на ширење фигуре и додају килограма. То, наравно, не значи да треба да носите само тамну одећу, обратите пажњу на то шта вама више одговара.

Поред боја и материјали могу да кваре слику о правом броју ваших килограма. Избаците из ормара сву гардеробу која подсјећа на мебл штоф.

Бирајте одећу која прати линују тела.

Фризура

Физура може да дода који килограм, али погрешна фризура највише зависи од облика вашег лица. Тако да она фризура која вама приличи, можда другој особи неће стајати.

Прочитајте још: Неколико савета како да НЕГУЈЕТЕ КОЖУ током зимског периода

Шминка

Она треба само да вас улепша и истакнета црте вашег лица. Довољно је да приликом шминкања истакнете само очи, или само уста. Уколико превише шминке наносите и на уста и на очи изгледаћете старије. А вишак пудера или руменила додаје и килограме.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas