· · Komentari: 0
rešenja

Greške koje će vam vizuelno dodati kilograme: Ove navike promenite

Kao što postoje stvari koje vizuelno mogu da vas učine mršavijim nego što jeste, u isto vreme postoje i stvari koje će vas učiniti debljim, a ne mora da znači da ste dobili više kilograma.

1608472106_Depositphotos_185291206_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Verovatno je da ste odabrali pogrešnu kombinaciju odeće ili napravili frizuru koja ne ide uz vaše crte lica.

Odeća

Neadekvatna odeća može vam dodati nekoliko kilograma više. Koliko god nešto bilo moderno vama možda neće odgovarati, tako da ne treba slepo pratitie trednove koji se ne uklapaju uz vašu konstituciju. Odeća koja će vam sigurno dodati neki kilogram jeste široka odeća. Birajte odeću koja prati linuju tela.

Pročitajte još: Alkohol u nezi kože: Zašto se koristi i koja je njegova funkcija?

Unihop čarape
Primer su mrežaste čarape koje stvaraju efekat punijih nogu, tako da ih odmah izbacite iz svog ormara. Umesto njih birajte čarape sa jednim printom ili detaljem.

Boje

Tamniji tonovi sužavaju vašu figuru, dok svetliji i bela boja više utiču na širenje figure i dodaju kilograma. To, naravno, ne znači da treba da nosite samo tamnu odeću, obratite pažnju na to šta vama više odgovara.

Pored boja i materijali mogu da kvare sliku o pravom broju vaših kilograma. Izbacite iz ormara svu garderobu koja podsjeća na mebl štof.

Birajte odeću koja prati linuju tela.

Frizura

Fizura može da doda koji kilogram, ali pogrešna frizura najviše zavisi od oblika vašeg lica. Tako da ona frizura koja vama priliči, možda drugoj osobi neće stajati.

Pročitajte još: Nekoliko saveta kako da NEGUJETE KOŽU tokom zimskog perioda

Šminka

Ona treba samo da vas ulepša i istakneta crte vašeg lica. Dovoljno je da prilikom šminkanja istaknete samo oči, ili samo usta. Ukoliko previše šminke nanosite i na usta i na oči izgledaćete starije. A višak pudera ili rumenila dodaje i kilograme.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.