Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКО ШМИНКА ДА ВАМ БУДЕ САВРШЕНА И ЗИМИ: Ова три производа морате да имате у несесеру

Пад температуре сваке године изискује и промену наших навика, преслажемо ормаре, мајице кратких рукава мењамо за џемпере, сандале пакујемо и поново размишљамо које чизме ће нам бити примарне. Исто је и са нашом неизоставном свакодневном шминком.

1700824847_shutterstock_385920391.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Оно што је сигурно је то да ћемо увести нове производе у нашу рутину током зиме, разлог је управо хладна клима која често исушује нашу кожу лица. А шта се дешава са трендовима у шминкању? Колико ће се то променити?

Обично нам избор макеуп лоок-а зависи од тога да ли се спремамо за дневну или ноћну варијанту, али сигурно је да и ове зиме преовлађује тренд природног изгледа, који траје током целе године, да благим покретима четкице истакнемо оно што желимо. Само што сада коначно не морамо да водимо рачуна да ли ће нам шминка клизити низ лице, јер нема више брига око врелих летњих дана.

 

Усудите се да будете потпуно своје, јединствене и храбре.

Oво су његове препоруке за зиму 2023/2024:

1. Блендани ајлајнер је свакако неизоставни део наше макеуп рутине. Да ли је јутро или ноћ, није ни важно, уколико желимо помало да нагласимо очи, дамо им мачкаст лоок, а у исто време да останемо природни. Зима је, можемо слободно и да појачамо контуре лица тамнијим бронзером.

2. Уколико ипак желимо да нам фокус буде на уснама, нећемо моћи да избегнемо чувени сјај за усне. Уз њега ћемо додати мало више маскаре овог пута и појачати линије обрва. Наше црте лица и оно што носимо у себи, без оклевања ће доћи до изражаја.

3. А руменило? Без њега никако ни у зиму 2023. Наизглед тако мали додатак, а заправо велики и утицајан на изглед наше шминке, прати нас целе године. Када се правнило нанесе, руменило ће нам истаћи јагодичне кости и дати кожи лица такву боју да ћемо због њега блистати цео дан.

4. Ближи нам се и сезона празника. Ко још не жели да у новогодишњој ноћи буде јединствен? Бирамо хаљине чак месецима унапред, уз које обавезно планирамо и одређени макеуп лоок, који ће наш целокупан изглед довести до савршенства. Не треба бежати од избора јаких боја кармина, додатног хајлајтера и правилно обликованих обрва. То је управо време експериментисања и показивања креативности.

Наше расположење често зависи од промене годишњих доба и температура. Али, зашто им се препустити? Спремите се на време и уз мале, а веома значајне трикове шминкера и модних дизајнера пронађите оно у чему се осећате најбоље! Будите своје, сијајте и током зиме!

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas