· · Коментари: 0
ПРИЈАТЕЉСТВО

КРАЉИЦА СВАКЕ ЗАБАВЕ: Живот бољи ако у њему имате ОВАЈ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК

Захваљујући својој топлој особности, магичној енергији, ентузијазму и полетности жена лав као магнет привлачи људе око себе, а њени пријатељи неретко су и њени "обожаватељи", људи који јој се диве.

1597910995_Depositphotos_337312578_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Великодушна "лавица" својим пријатељима воли да угоди и многима је најбоља пријатељица. Своје пријатељице никада неће изневерити и увек ће бити уз њих, опростиће им све осим – издаје.

Прочитајте још: Овде ПОСТОЈИ НАЧИН: Ево како да остварите ПОПУСТ на летовање

Прочитајте још: Важно за све родитеље! Уколико вам дете има овај ПРОБЛЕМ, гастроентеролог ИМА РЕШЕЊЕ

Фото: Депозит

Лавови су славни по својој борбености и пријатељи то цене код тог ватреног знака. Уз то, лавови су врло одани пријатељи, а бориће се само против оних који им нису пријатељи. Управо то њихови пријатељи највише воле код храбрих лавова - њихову лојалност и вољу да се боре против других.

Живот сваке забаве!

Ако је ваша најбоља пријатељица рођена у знаку лава, то значи да сигурно не уживате у мирном животу, него је ваш заједнички живот проткан авантурама и узбуђењима. "Лавице" су често најзабавније пријатељице, и како каже она позната америчка изрека, "Живот су сваке забаве".

Прочитајте још: ЖВАКА У КОСИ: Лако и једноставно решење за овај проблем, а нису МАКАЗЕ

Фото: Пиксабеј

С лавовима баш никада није досадно. Познато је да им одговара центар пажње, али супротно мишљењу осталих хороскопских знакова, они ће ту пажњу ипак радо поделити са пријатељима јер је свака забава боља ако су они уз њих. Лавови су популарни и сви их воле, а уз то су и моћне вође којима се људи радо окрећу када им треба помоћ или савет. Такође ће бити ватрени навијач за друге када им треба потпора.

Лавице највише воле да буду у центру пажње!

Ваша најбоља пријатељица лавица, наравно, воли засјати и бити у центру пажње, али она је ту и да вам помогне да будете још успешнији него што већ јесте и да прискочи у помоћ кад год вам је то потребно. Јер лавови се не боје ни најмоћнијих људи па их је сјајно имати уз себе.

Прочитајте још: Појављују вам се ЦРВЕНЕ ТАЧКИЦЕ после БРИЈАЊА: Ево зашто се то дешава и како да СПРЕЧИТЕ

Фото: Депозит

Лавови су засигурно један од најдоминантнијих знакова. Врло су харизматични и обично су центар сваке забаве, што их понекад мало понесе.

Највољи пријатељ за лавове је јарац!

Ко ће други занесеног лава из облака спустити натраг на земљу него онај ко на њој чврсто стоји с обе ноге? Сталоженост, озбиљност и оданост оно је што лав итекако цени код јарца те му због тих особина верује, па му споменуто спуштање на земљу никада неће замерити.

Прочитајте још: ТАМПОНИ И ПЛИВАЊЕ: Седам правила за безбрижно уживање на плажи и базену

Обавезан шопинг са пратњом!

Жена рођена у хороскопском знаку лава има и карактеристичан стил куповине. Видети лавицу саму у куповини редак је призор. Она у шопинг иде с пратњом, својим пријатељицама које јој нису толико потребне да јој дају савете, већ да јој комплиментирају. У кабини ће се задовољно огледати са свих страна у огледалу, а похвале за њен избор и изглед пљуштаће са свих страна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.