Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТ

Муче вас АКНЕ од ношења маске? Помоћи ће вам овај ЈЕДНОСТАВАН ТРИК са само једним производом (ВИДЕО)

На лицу се, због трења маске и влаге која се ствара, појављују акне и митесери - познатији као "маскне".

1605863885_126130342_1545984628931323_6828129890606980161_n.png
Фото: Принтскрин / ТикТок / heyitsamess
Oglas

У ово време прошле године нико није могао да предвиди да ће ношење маски за лице постати нова норма. Али како се пандемија корона вируса проширила светом, сада морамо да носимо маске у многим јавним, затвореним просторима како бисмо контролисали ширење заразе.

Док их носите како бисте заштитили себе и своју околину, можда сте приметили како ваша кожа трпи негативне последице. 

Порчитајте још: Све састојке имате код куће: Решите се МИТИСЕРА на НОСУ

На лицу се, због трења маске и влаге која се ствара, појављују акне и митесери - познатији као "маскне". Међутим, једна жена открила је трик како да спречите стварање истих, а потребно је само мало једног производа за негу лица. 

@хеyитсамесс

Реаллy хелпс wитх бреакоутс! ##асосдаyтофригхт ##фyп ##форyоу ##xyзбца

♬ оригинал соунд - Амy 💓

Ејми је објавила видео на ТикТок-у у којем је унутрашњост маске попрскала спрејем за тело који садржи чајевац -  лековиту биљку с моћним антивирусним, антифунгалним и антибактеријским својствима. 

- Знам да је доста људи имало проблема с ношењем маски за лице и стварањем акни око браде. Ако ставите неки производ за негу на маску пре него што је нанесете, помоћи ћете вашој кожи. Уз то, мирис ће бити угоднији - рекла је у свом видеу.

Прочитајте још: Ово је десет ОДВРАТНИХ чињеница које нисте знали о шминки

Важно је само да маску напрскате једном до два пута како не би била мокра и како не бисте смањили њено деловање. Осим спреја за негу лица, можете користити и неке друге производе који одговарају вашој кожи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas