Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАУЧНА ИСТРАЖИВАЊА

ОТКРИВЕНО: Ево када се жене осећају најлепше

Научна истраживања открила тајну жена

1601898148_lepa-zena.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Више од половине жена које су учествовале у истраживању, навело је да се најлепше и најсексепилније осећа у 29. години живота. Оне су као главни разлог навеле пораст самопоуздања који свој врхунац достиже управо у тим годинама.

Прочитајте још: ЧЕТИРИ питања која ПОСТАВЉАЈУ само НЕПРИСТОЈНИ ЉУДИ

Ипак, шире истраживање на ову тему обухватило је читав низ фактора за које су жене рекле да су им пресудни у томе да се осећају лепо и самопоуздано:

Већина жена је рекла да се осећа најсексепилније без шминке
Фото: деспоситос

Више од половине жена каже да се током недеље петком осећа најлепше, посебно око 10 ујутру.  Две трећине жена каже да им је добар сан пресудан за самопоуздање, па се тако када су уморне често не сматрају лепим.

Једна од осам жена тврди да је себи прелепа након секса, док се три одсто жена најсексепилније осећа на послу.

Жене којима мањка самопоуздања највише значе комплименти пријатеља, посебно када долазе од других жена, а не мушкараца.

Прочитајте још: Зреле године никад боље: Ево којих 5 позитивних промена осети свака жена у 40-им и 50-им

- Резултати истрживања показују да вам за лепоту не треба много. Заправо, све више жена истиче природну лепоту. Много фактора је ту још заслужно за то да се жена осети лепом – од доброг сна до здраве дијете. Надамо се да ће жене широм Велике Британије схватити како их мале ствари чине атрактивнијим и да ће имати храбрости да прихвате своју природну лепоту - закљчује Никол Мелмор, портпаролка компаније која је спровела истраживање.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas