Oglas
· · Komentari: 0
TI TO MOŽEŠ

Reči koje dižu iz ponora: 20 INSPIRATIVNIH CITATA koje svaka žena treba da pročita

U svetu u kom su dominirali muškarci, žene su godinama bile gurnute po strani. Na sreću, mnoge žene nisu prihvatile ovu podelu i naterale su se da promene stari način razmišljanja

1648054512_spring-ga442ea6ca_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Za stvarnu promenu, mi kao žene moramo nastaviti da se zalažemo za promenu koju želimo da vidimo, ali to ne znači da nema prostora za motivaciju koja će je izazvati. Citati jakih žena su mnogobrojni, jer je tokom istorije bilo mnogo značajnih i moćnih žena. 

Ove inspirativne citate za žene treba da koriste ne samo žene na rukovodećim pozicijama, već bilo koja žena bez obzira na poziciju. Svaka žena bi mogla da dobije inspiraciju i motivaciju i napravi promenu u životu.

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Ne mora svaka promena da bude velika. Nadam se da ovi citati za žene izazivaju pozitivne emocije i inspirišu vas da preduzmete akciju u životu:

20 citata za jake žene

Koristite ove inspirativne citate za žene kao podsetnik da ste zaista jake i da možete da prevaziđete mnoge prepreke koje se pojavljuju na vašem putu.

1. Nikada se ne izvinjavajte što ste osetljive ili emocionalne. Neka ovo bude znak da imate veliko srce i da se ne plašite da to drugi vide. Pokazivanje emocija je znak snage.

2. Ja sam tip osobe koja će sedeti u kupatilu i plakati, a onda izaći kao da se ništa nije dogodilo.

3. Budite devojka sa umom, žena sa stavom, a dama sa klasom.

4. Samo napred, reci mi da nisam dovoljno dobra, reci mi da to ne mogu jer ću ti ponovo pokazati da mogu!

5. Žena koja ni od koga ne zahteva potvrdu je najstrašnija osoba na planeti.

6. Dragi Strese, hajde da raskinemo.

7. Ostanite jake, naterajte ih da se zapitaju kako se još uvek smejete.

8. Jaka žena je ona koja može da se nasmeje jutros kao da nije plakala sinoć.

9. Nasmejte se i neka svi znaju da ste danas mnogo jače nego što ste bile.

10. Ja nisam ono što mi se dogodilo. Ja sam ono što biram da postanem.

11. Ne želim da me spasiš. Želim da staneš na moju stranu dok se spašavam.

12. Biti duboko voljen daje vam snagu; Duboka ljubav daje vam hrabrost.

13. Privlačite ono što jeste, a ne ono što želite. Ako želite sjajno, onda budite sjajni.

14. Dozvoljeno vam je da vrištite, smete da plačete, ali nemojte odustati.

15. Jaka žena zna kako da održi svoj život u skladu. Sa suzama u očima, ona i dalje uspeva da kaže: "Ne, dobro sam."

16. Ako ikada spustim glavu, to će biti samo da se divim svojim cipelama.

17. Žene su obučene da govore tiho i nose ruž za usne. Ti dani su prošli.

18. Možete biti jake, moćne i lepe.

19. Vrsta lepote koju najviše želim je vrsta lepote koju je teško dobiti koja dolazi iz unutrašnje snage, hrabrosti, dostojanstva.

20. Devojka treba da bude dve stvari: ko i šta želi!

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas