Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
неустрашива

Због ОСВЕТЕ бившем дечку, одлучила се на ОВАКАВ корак и сада напокон ужива у животу (ФОТО)

Ники Мисурели се крајње осветила свом бившем партнеру након што јој је рекао да неће моћи да поднесе велико путовање мотором.

1647246794_motociklista.jpg
Фото: YоуТубе Принтсцреен Аласка Мото Гирл
Oglas

Њен бивши дечко планирао је 'путовање за момке' из САД у Аргентину и она је очајнички желела да му се придружи. Она је за "Индепендент" рекла да ју је одбио, рекавши да је "превише опасно и интензивно" за девојке. 

Прочитајте још: Шест знакова који указују на то да ће вам се десити нешто ДОБРО: Немојте их игнорисати

Након што је била повређена његовим увредама, они су  раскинули, а она се одважила сама да крене у дугу и напорну пустоловину. Можда звучи као неки лош сценарио, али је прича феноменална. 

Никки је положила возачки испит и користила своју Хонду ЦБР600РР да путује широм света. Прво путовање је било од Аљаске до Панаме, покривајући скоро 20.000 километара задивљујућег пејзажа!

Временом се навукла на "путујући" начин живота и није хтела да престане. Рекла је: „Немам кућу и једва да имам имање. Повукла сам сав свој новац за пензију и продала скоро све своје ствари."

Онда је модификовала свој спортски мотор додавањем дуплих спортских гума како би му омогућила да путује кроз сложенији терен. Прошлог месеца је завршила путовање дуго око 9000 километара кроз Италију, Шпанију, Португал, Гибралтар, Аустрију, Словенију и Мароко.

Али ово епско путовање није увек тако гламурозно. Једном је била приморана да заспи у тунелу на аутопуту у Италији.  Рекла је: „Камповала сам у планинама, али је било стварно хладно. Пљуштала је киша и само сам желела да се сакријем негде где је топло и нема ветра. Тако сам једноставно одлучила да преспавам у тунелу"

Ники такође има шатор и вишећу мрежу која јој омогућава да спава скоро где год жели - што такође смањује трошкове. Ако размишљате како успева да не ради ништа, Ники успева да ради на пола радног времена између својих вожњи када треба да се допуни банковни рачун.

Њена следећа авантура биће Блиски исток или Северна Африка и упркос очигледном ризику, Ники се не може лако уплашити. "Лоше ствари се могу десити било где у свету, али има више добрих људи него лоших“, објаснила је она.

„Желим да жене широм света изађу напоље и путују. Ако желите нешто довољно јако, то можете то учинити!"

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas