Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКА ПОСЛА

ТРИ ТРИКА Instagram мајстора: Ево како да изгледате МРШАВИЈЕ на фотографији

Једна добра фотографија на друштвеним мрежама привући ће гомилу пратилаца и лајкова, али савршену фотографију није лако направити.

1599946646_fotografija.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Некима је идеална фотографија ствар свакодневнице, док је другима она чежња, посебно када погледамо оне савршене фотографије на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: Сви га имате у ОРМАНУ, сви га НОСИТЕ, а сада добија НОВЕ ОБЛИКЕ

Познати блогери откривају тајне својих савршених фотографија, истичући да сама фигура и килограми могу добити потпуно другачији уколико знате са камером.

Прочитајте још: Женска ЉУБАВ ПРЕМА ОБУЋИ је неизмерна, али ту је и одржавање: Ево како да ОЧИСТИТЕ ЦИПЕЛЕ ОД ВЕЛУРА

Уколико до сада нисте задовољни својим фотографијама, следите три једноставна трика који се пре свега тичу положаја тела на идеалним фотографијама. Уз то, ови трикови допринеће да изгледате значајно мршавије и виткије.

Ни познати блогери нису тако савршени уживо, али уз неколико трикова на фотографијама изгелдају савршено. Следите њихове савете!

Положај тела

Прочитајте још: ДОЊИ ВЕШ има рок трајања: Када је време да купите нови

Најбитне је да телом не будете окренути директно према фотоапарату, јер какву год позу да заузмете, овако ћете сигурно изгледати веће. Боље је да се барем мало окренете у неком смеру у односу на камеру, у зависности од тога који профил вам је дражи, да се исправите и пазите да рамена нису погрбљена. Добар је трик и да једну ногу ставите испред друге и да ти прсти те ноге гледају према камери, она типична Instagram поза. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salty.

@ gingerellica је поделио/ла објаву дана

Прочитајте још: ГОЛИШАВЕ слике на ИНСТАГРАМУ како бисте привукли пратиоце? Проверите да ли ова ТАКТИКА ради

Положај руку

Изузетно битан захтев код положаја тела на фотографије је положај руку, посебно ако желите да изгледате што мршавије. Руке никада немојте држати равно уз тело.

Две добре позе су да их држите равно уз тело, али мало одмакнуте од самог тела. Осим тога, можете искористити и торбицу да то изгледа природније. Друго, можеш увек једну руку ставити на кукове. Када користите ове позе изгледаћете мршавије него уколико су руке скроз равне уз тело.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

Објава коју дели Zorana Milicic (@zoranam86) дана

Прочитајте још: Подмладите тело 5 ГОДИНА и истопите 8 КИЛОГРАМА са ЧАЈ ДИЈЕТОМ

Тамна одећа

Трик којим се такође можете послужити је паметно бирање одевне комбинације. Уколико занте већ упапред да ћете се на некој локацији сигурно фотографисати, определите се на време за неку тамну комбинацију, у којој ћете на фотографија изгледати мршавије.

Прочитајте још: Нису важне КАЛОРИЈЕ, него ОДАКЛЕ долазе, а ШЕЋЕР ствара жељу да се још ВИШЕ ЈЕДЕ

Тамна одећа истањује тело, а истовремено ћете изгледати и по мало драматично и елегантно. Исто тако, код избора одеће, пазите да не носите нешто што је јако широко, јер ћете тако изгледати још дебље него што стварно јесте.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌈

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas