· · Komentari: 0
LETO

TO SU TE: Muški pogled se zaustavlja samo na ovim SANDALAMA!

Postoji sijaset udobne obuče za leto, ali samo ove privlače muške pogleda.

1594626470_Depositphotos_377053974_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Imate papuče, udobne patike, sandale sa platformom, baletanke u radnim bojama, a verovatno i espadrile. Dosta je bilo kupovine praktične obuće.

Pročitajte još: Na jedno rame, ZAKOPČANI DO GRLA ili duboki dekolte, ovog leta nosite JEDNODELNI KUPAĆI

Foto: Depozit

Postoji samo jedan recept kako da noga izgleda elegantno, a stopalo seksi. To su štikle. Nikako platforme i ravan đon. Vrhunac seksi-obuće su sandale sa tankom štiklom.

Teško se sa ravnog prelazi na tanke štikle!

Teško je naglo i odjednom sa ravne obuće preći na sandale sa visokim potpeticama. Međutim, to su apsolutni "must have" ovog leta. U ovim sandalama se ne žuri, već hoda elegantno i zanosno.

Birajte ekstravagantne sandale, a ne neprimetne!
Idu uz sve Foto: Depozit

Modela ima bezbroj, a birajte one sa kaišićima oko članka koje će pomoći da noga, posle patika i baletanki, na štiklama bezbednije hoda.

Neka jedan kaišić obavezno ide preko zgloba.

Bež sandale se slažu sa svakom haljinom, ali one ne treba da budu neprimetne, već glavna zvezda letnjeg stajlinga. Birajte kožne, jer su prijatnije za stopalo, i sa kaišiće sa štrasom, lancima ili drugim ukrasom.

Pročitajte još: Nedostaje vam MORE? Napravite AKVARIJUM NOKTE, a mi vam pokazujemo KAKO (VIDEO)

Dakle, ako tragate za idealnim parom sandala, onda ne bi trebalo da zaobiđete one sa kaišićem oko članka. One su apsolutni hit ove sezone, bilo da su sasvim jednostavne, sačinjene od samo dva kaiša, ili da ih imaju više. Podrazumeva se, i u tom slučaju jedan mora da ide preko nožnog zgloba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Something a bit different for today’s #FridayFeet 🎹 inspired by the lovely @pianoandheels’ account to don these @modainpelle beauties (picked up in the sale recently) and play a bit of #Einaudi. Mum and I had such fun a few months ago in a piano showroom picking out this new one 💕 . . Happy Friday @heads.and.threads @closetofshoes @wardrobefairynottm! . . . #wellheeled #piano #pianist #shoestyling #shoes #leopardprintshoes #newshoes #sandals #highheellover #musiciansofinstagram #highheels #modainpelle #heeledsandals #highheelsandals #highheelsaddiction #instaheels #heelsofinstagram #discoverunder2k #shoefie #shoestyle #shoesofinstagram #shoeobsession #shoediaries #instashoes #shoeinspo #shoeinspiration #inmyshoes #shoesshoesshoes

A post shared by Well Heeled London (@wellheeledldn) on

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.