· · Komentari: 0
DEKOLTE

"LEDENA METODA": Primenite ove savete i učinite da vam DEKOLTE I VRAT budu uvek sveži i zategnuti

Svaka žena teži zdravom i jedrom izgledu dekoltea, bilo da joj je poprsje skromno ili veoma raskošno.

1598182983_yellow-2337521_1280.jpg
Foto: Piksabej

A da bi ono ostavljalo bez daha, obavezna je svakodnevna nega jer je koža grudi vrlo tanka, sa malo lojnih žlezda i prirodnih masnoća koje je štite od spoljnih uticaja.

Pročitajte još: Ovaj čovek je ČAROBNJAK! Ne postoji RUŽNA ŽENA, već samo NENAŠMINKANA! (FOTO)

Foto: Depozit

Ukoliko već nemate tu naviku, sad je idealan trenutak da je steknete. Za početak, jednom nedeljno radite piling. Tako se stimuliše proces obnavljanja ćelija i zaglađuje koža, pa će se maske i kreme bolje apsorbovati. Veća elastičnost postiže se “ledenom metodom”.

Dekolte s godinama postaje najlepši odraz ženstvenosti.

Kockicom leda masirajte kožu vrata i dekoltea kružnim pokretima u smeru prema bradi, u trajanju od oko tri minuta. Pored krema i seruma specijalno namenjenih za ovu regiju, možete upotrebiti i kremu za lice. Desnom rukom masirajte levu stranu grudi, i obrnuto.

Foto: Piksabej

Pročitajte još: PREDUG BORAVAK U KUĆI: Da li naša koža pati u zatvorenom prostoru?

Na taj način poboljšaćete mikrocirkulaciju i usporiti proces starenja. Kako biste konstantno radili na zdravom izgledu svog dekoltea, svako tuširanje završavajte sa što hladnijom vodom, usmeravajući mlaz ka grudima. Zahvaljujući tome, grudni mišići će povratiti tonus, a pore će se skupiti, pa će koža izgledati jedro i zablistati kada obučete haljinu ili majicu sa dubokim izrezom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.