· · Komentari: 1
KORONA

Ako letite AVIONOM, ni ne pomišljajte da idite u TOALET!

Svi su mislili da su zajedničke prostorije i klima u avionu najlakši način prenošenja zaraze, ali nije tako.

1598617758_Depositphotos_45762801_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Toalet u avionu je najrizičnije mesto kada putujete ovim prevoznim sredstvom i u tu je najveća šansa da ćete se zaraziti korona virusom.

Pročitajte još: "Ona će za mene uvek biti dete": Srpski turisti ostvarili REKORD po broju ŽALBI, a jedno pitanje svi PREPRIČAVAJU

Svi misle da su javne površine, liftovi, gelenderi i stolice na kojima svi sede najopasnija mesta, ali nije tako!

Nikako tolaet Foto: Peksel
Analizirali su do detalja kompletan let iz Milana.

Studija koju je sproveo Sunčunhuan univerzitet medicine u Južnoj Koreji analizirao je kompletan let od Milana do Seula koji je obavljen 31. marta, a posle kojeg su mnogi zaraženi. Na letu je bilo 310 putnika, a 11 njih je imalo simptome korona virusa i nije im dozvoljeno da se ukrcaju u avion.

Pročitajte još: BAGATELA: Grčke HOTELE prodaju po ceni STANA u BEOGRADU, a u mondenskom Santoriniju cena 400.000 evra!

Preostalih 299 putnika je dobilo maske sa najvišom zaštitom i nosili su ih tokom čitavog leta. Skidali su ih samo kada su jeli ili išli u toalet. Kada su sleteli u Južnu Koreju svi putnici su poslati u samoizolaciju.

Žena je sedela daleko od zaraženih, ali je išla u isti toalet sa njima.

Pročitajte još: OVA zemlja daje 3.000 dolara svakom TURISTI koji se u njoj zarazi KORONOM

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.